torstai 5. joulukuuta 2019

To a. 6km / i. TV Kevyt 14,5km

a. +3,1°C 6km s.149/160
Piti juosta torstaiseen tapaan kasi, mutta oli taas sen verran väsy olo että kutonen sai riittää. Kävelin suosiolla keskussairaalan mäen. Myllyjärven alikulun jälkeen oli ajorata kovaa teräsjäätä jossa vesi pinnassa. Nasta ei purrut yhtään ja sen jälkeen selkä taas jumitti.
Tässä on taas kolmisen päivää polvi oireillut. Juostessa se tunnu, mutta kaikki sivuttainen liike sattuu. En hoitanut sitä juoksutauon aikana mutta nyt olen päivittäin hoitanut. Jospa se pysyisi hallinnassa. Eilen kyllä pohdin nappikuurin aloittamista. En ole pitkään aikaan taas syönytkään niitä, joten sen puolesta voisi aloittaa. Ehkä ei kuitenkaan vielä, kun se ei haittaa juoksua.
Muutaman päivän olen nyt ottanut rautaa kaksi kertaa päivässä. Sillä onhan sekin mahdollisuus että rauta-arvot on romahtaneet. Tänä aamuna ei ahdistanut hengitystä, vaan oli yksinkertaisesti väsy.

i. +2,6°C vesisase  TV Kevyt 14,5km 5,27/km s.148/158
Alkulenkistä tuntui että voi jäädä lenkki lyhyeksi. Vettäkin satoi. Pitkä myötäle meni hyvin mutta jyväsjärven rantaan päästessä sama tunne. Loppulenkki kuitenkin tuli ihan hyvin. Pyörätiet oli jo paikoin sulat, oikeastaan aika paljonkin sulaa. Olihan sitten jäätä, loskaa jään päällä, lunta...
Hierotin taas tänään selkää. Taitaa olla nyt vaan niin arka että iltahieronta jää väliin.
Sain viikko sitten silmälasilähetyksen kiinasta. Kuusi eroa -1,5 lasit. Kannatti tilata jo riskillä. Vastaavat suomessa toistasataa euroa. Tänään tuli aurinkolasit vahvuuksilla(polaroidit). En vaan ole vielä ehtinyt avata pakettia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti