perjantai 6. joulukuuta 2019

Pe a. 6km / i. 12,7km: TV 8km + 4,7km

a. +2,8°C Vesisade 6km s.146/157
Ei vaan lähde nämä aamulenkit kulkemaan. Tosi nihkeetä ja kävelin suosiolla Kypärämäkeen nousevan mäen. Paikoin oli vielä liukasta, eli nastoilla mentiin. Juoksin uudemmilla sauconeilla, kun vanhemmilla potkin itseäni kehräsluuhun. Siitä on jo nahka pois ja muutenkin arka. Nyt en potkaissut kuin kerran ;-)
Vielä ainakin viikon jatkuu tämä humina asunnossa. Suurinta ääntä pitää ilmaa ikkunasta poispuhaltava puhallin. Kaksi muuta on hieman hiljaisempia.
Käytän lenkillä vanhoja korjattuja silmälaseja. Uusia en viitsi laittaa kun tänään kuin eilenkin sai koko ajan puuhkiä laseja kuivaksi. Märistä laseista tuo katuvalo heijastelee niin ettei meinaa nähdä tietä kunnolla...

i. +2°C 12,7km: TV 8km + 4,7km 4,55/km + 5,46/km s.153/166 + 142/149
Meinasi jo jäädä lenkki väliin. Sain huijattua itseäni siten että päätän lenkin luonteen tuntuman mukaan. Ohjelmassa olisi ollut sama kuin tiistaina. Eka tonni mäenpäälle meni normivauhtia ja vasta sitten kiihdytin vauhtia ajatuksena että mennään niin kauan kuin tuntuu hyvälle. Nastoilla menin vaikka niistä oli hyötyä vain kilsan matkalla, mutta ei niistä ollut haittaakaan. Lenkin dataa kun katsoo niin nousua 50m ja laskua 133m eli kevennytty TV :-)
Naputtelin päiväkilsoja pitkästä aikaa taulukkolaskentaa ja kyllähän sieltä näkyy viimeaikojen surkea harjoittelutilanne. Ei se sykkeitä kuitenkaan selitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti