lauantai 21. joulukuuta 2019

Pertsan hiihtoa 30km

Tuolla stavan ja garminin puolella olikin jo maininta että viimeisestä hiiohtolenkistä on aikaa. Viime talvena ei yksin kertaisesti vain kyennyt.
Oikeastaan vasta eilen illalla välähti mieleen että voisi kokeilla että mitä pohje tykkkä hiihdosta. No, sattuihan se joka potkulla, mutta kipu oli siedettävällä tasolla. Ainahan nämä ensimmäiset hiihtolenkit on sellaisia ettei saa kokoajan sitä potkua lähtemään riittävän terävästi. Nyt vielä pohje vaikeutti asiaa. Zerot piti alussa kohtalaisesti, mutta kun vasta ajettua latua oli polettu riittävästi, niin latu meni liipalle ja pito heikkeni. Huomenna jos lähden aikasin aamusta, jos pohje sallii, niin otan voideltavat sukset. Täytyy vaan tänään laittaa alustava pitovoitelu ja sitten aamulla vasta pintakerros ja pari purkkiä mukaan.
Tuo lenkki meni tiedostona kahten pätkään kun jouduin alamäkeen lähtiessä odottelemaan alhaalta tulevia hiihtäjiä. Hiha tai hanska nähtävästi painoi mittarin nappulaa ja "uudelleen käynnistys" meni tallennukseksi. Taisipa se mittari olla välillä seistessäkin päällä, mutta so what.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti