tiistai 10. joulukuuta 2019

Ti a. 6km / i. 13km: TV8+5

a. -3,7°C 6km s.139/149
Alku meni ihan ok mutta jo kilsan jälkeen alkoi sattumaan polveen. Liukasta epätasaista alustaa ja meloxicam:in vaikutus alkoi hiipumaan, joten ei ollut yllätys. Kävelin taas saman mäen kuin viimeviikolla, niin sain vertailulenkin. Täytyy huomen aamuksi keksiä joku toinen parempi alustainen lenkkireitti.

i. -5,5°C 13km: TV8km+5km 4,46/km+5,35/km s.153/163+141/148
Heti ensimmäisten askelten jälkeen muistin ja huomasin että unohdin ottaa lääkkeen. Eilen kun otin aamusta, niin ajattelin siirtää sitä pikkuhiljaa päivä päivältä myöhemmäksi. Niinhän siinä kävi että unohdin sen kokonaan. No, TV osuus meni ihan kohtalaisesti kivullisesti ja kulkevaisuudeltaan, vaikka olikin paikoin liukasta. Alamäkivoittoisella reitillä se liukkaus ei haittaa niin paljon. Rantaraitti oli surkeassa kunnossa. Ainoastaan satamassa oli vähän enemmän hiekkaa.
Paluumatkalla olisin kävellyt enemmän mutta en tarennut kun oli niin kylmä tuuli. Polven takia kävelin J-järven rannassa pienen pätkän. Ylämäkiä kävelin sen takia että sain pidettyä loppuverkassa rasitustason alempana. Itseasiassa ylämäessä juostessa ei sattunut niin paljon  polveen kuin tasaisella.
Treeni oli sama kuin viime perjantaina. Erona se että juoksin nyt jo ensimmäisen kilsan reippaammin. Keskisyke täysin sama mutta nyt vauhti 9s/km parempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti