tiistai 24. joulukuuta 2019

Ma juoksua ja Ti hiihtoa.

Maanantai oli taas aika surkea juoksukeli. Vedin alamäkivoittoisen TV kutosen ja päälle neljä hölkkää. Kipuilussa uusi ilmiö oli että pohkeeseen sattui myötäleessäkin. Olihan se sitten iltasella kipeä. Luulin jo ettei sillä pysty hiihtämään seuraavana aamuna.

Tiistai aamuna vetäisin vanhojen voiteiden päälle hieman uutta purkkivoidetta. Taas sama juttu että alkumatkasta irtolumella tökki. Kaaduin jopa tasaisella kun suksi tökkäsi. Ylhäällä paremmalla ladulla sitten suksi toimi ihan ok. ~Puolessamatkassa lisäsin pehmeää purkkivoidetta kun alkoi jo hieman lipsumaan yön karheuden muuttuessa liippaladuksi. Meinasin välillä jättää kolmeenkymppiin, mutta kun juomatauollakin tuli mainittua yhdelle papalle että on neljänkympin päivä, niin olihan se vedettävä. Saldona 41 ja risat. Välillä olin helisemässä varsinkin loppulenkistä suksen tökkiessä irtolumella. Viimeine alamäki Kotalammelle meni pitkäksi kun en saanut pysähtymään. Vähän aikaa sai kerätä itseään lumihangeta. Onneksi ei sattunut.
Jos ennuste pitää paikkaansa, niin huomenna ei oikein ole hiihtokeliä, eikä koko joulu-aikaankaan,T kun latuja ei ajeta. Enpä taida lähteä kiusaamaan pohjettakaan irtolumen päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti