tiistai 30. marraskuuta 2010

Ti 30.11 8x600

Onneksi aamulla ei ollutkaan ihan niin kylmä kuin oli ennustettu. Pakkasta noin 15 astetta ja juoksua 4,8km-4:49-136.
Iltaharjoitus: 13km: 4 + 8x600m/2 + 2x100m + 4. Parin vedon jälkeen ajattelin että tänään jää kuuteen vetoon sunnitellun kahdeksan sijasta. Sain kuitenkin huijattua vetämään treenin loppuu :) Tänään ei ollut oikein kulku päällä. Olisko ollut sitten tuo vauhdin pieni lisäys vai pari huonosti nukuttua yötä. Empä tiedä. Vetojen keskiaika 1.59,7 ja sykkeet 150 + 153 + 155 + 162 + 163 + 163 + 165 + 164 => ks=159. Ihan kummasti joutui jo haukkomaan happea. Treenin jälkeen oli jo sitten hyvä mieli kun sai vedettyä treenin suunnitelmien mukaan :) Saipahan pitkästä aikaa nostettua noita sykkeitä likemmäksi yläheppiä. Mikä se nyt sitten nykyään onkin...

8 kommenttia:

  1. Sielähän on menty ihan sopivaa vauhtia...

    VastaaPoista
  2. Tavoitteen mukaista vauhtia :) Vielä kun saisi nuo palautusjaksot poies ;)

    VastaaPoista
  3. 3:20 tavoitevauhti tonnille ? Kympille ? Maratoonille ? Sataselle ? PK-lenkille ? Höyhensaarille ?

    VastaaPoista
  4. Kevääseen ja kesään mennässä koko ajan pidemmälle ja pidemmälle...tai sitten telakalle ;)

    VastaaPoista
  5. Heh-heh, Jarilla on otetta ja hommaan. Kaikki lasissa ja "telakalle". Tuo "telakalle" miuta erityisesti nauratti kovasti. Toivotaan kuitenki, jotta niin ei käy.

    VastaaPoista
  6. Sen takia tässä pitääkin koko ajan kuulostella päivä kerrallaan. Telakka tuo aina takapakkia ja sitä pitää välttää. Viime vuosina on ollut jo ihan riittämiin kaikenmoista harmia. Hyvä Uuno että sinulla taas juoksu maittaa, mutta älä sinäkään ahnehi :)Yritän itsekkin noudattaa sitä sääntöä...siis yritän :)

    VastaaPoista
  7. Joo pitää yritää muistaa. Se miun kahen perättäisen "huonofiilislenkin" sääntö on kyllä hyvä edellenkin, jota aikojen alussa toteutin. Koitetaan telakoitumista vältellä. Periatteessa oon noita lääkkeitä kovastikin vastaan, mutta näilläkin reeenillä jo popsin GerimaXia (jossa esim 14mg rautaa). Sitten kun joudutaan siihen tilaan, jossa jo veriarvot laskee, nouseminenhan vie 1-2kk ja vahvat rautapillerit kyllä vettää miun perälauvotuksen ihan sekalle. Sitä vois jo kutsuva lähes telakalla oloksi, vaikka tuo täystelakointihan vasta tullee eteen, kun joku paikka todella repsahtaa totaalisesti. Jatketaan silti innolla...

    VastaaPoista
  8. Rautaa tulee vedettyä aika epäsäännöllisesti. Lähinnä kuuriluontoisesti. Aikoinaan retafer veti minullakin vatsan löysäksi, mutta ei enää. Olisivatko sitten muuttaneet hieman koostumusta... Se on kuitenkin sen verran halpaa että sitä tulee enimmäkseen käytettyä. Aika säännölliseti tulee kuitenkin otettua oluhiivatabletteja(B-vitamiini), Calcium/mangnesium ja Omega3 valmisteita. Calsium tuotteet siksi etten juo maitoa ja B siksi että saa pidettyä lihaksiston kunnossa.

    VastaaPoista