perjantai 12. marraskuuta 2010

Pe 12.11

Aamulla kevyt 4,8km-4:48-136. Tosi alhaiset sykkeet.
Ruokiksella piti sitten mennä halliin, mutta työkaveri tuli kyselemään jotain työjuttuja ja yht`äkkiä huomasin että kello on jo 11. Olishan sitä ehtinyt treenaamaan, mutta ei enää syömään treenin jälkeen. Käytiin sitten Arin kanssa Hurtissa pizzalla. Ei se nyt ihan korvannut reipasta kymppiä mutta...
Loppuviikosta on tullut tavanomaiset kevyen viikon fiilikset, eli juoksu alkaa painamaan. Se on minulla aika normaalia ja tuntuma paranee ensimmäisen kovan viikon puolessa välissä.
Iltalenkkinä 8,5km-4:40-142 loppumäkiin hieman kiihdyttäen. Pyörätiet oli paikoin sellaisessa kunnossa että en edes harkinnut reipasta lenkkiä. Väsyttikin... Jos se nyt sattuu pudottamaan yön aikana sopivan kosteaa lunta maahan, niin huomenna voisi harkita jotain reippaampaa. Ei se kuitenkaan ole nyt nin vakavaa jos yksi tehotreeni jää välin kevyellä viikolla.

"Löysin" yhden kadoksissa olleen harjoituspäiväkirjan ja näytti aika kullanneen muistot. Korjailin mm tuota kasin enkkaani hieman huonommaksi ja lisäsin vielä muutaman lyhyen matkan tuloksen.

Tässä tiistain harjoitus:

2 kommenttia:

  1. Kyllä sun on nyt ens kesänä toi 2:40 raja puhkaistava, on se niin monta kertaa ollu NIIN lähellä... Ja tämä ei ollut puukonkääntö vaan yleinen huomio...

    VastaaPoista
  2. Tulloo jos on tullakseen :)

    VastaaPoista