tiistai 2. marraskuuta 2010

Ti 02.11 Reipasta reikä päässä

Miten voi olla niin huono muisti! Otin töissä jo aamupäivällä kirjastokortin lompakosta esiin näkyvälle paikalle, että muistan ottaa sen mukaan kun lähden juoksemaan. Siellä se on vieläkin. Näkyvällä paikalla.

Aamulla hienossa kelissä 7,9km-4:55/km. Pikku pakkanen oli kuivattanut maisemareitin loistavaan kuntoon. Pääsin nimittäin juoksemaan valoisassa kun olin unohtanut siirtää herätyksen normaaliin 5:30 aikaan. Nyt se soi 6:30. Onneksi on liukuva työaika....mutta se reikä taas...

Iltalenkki meni aivan arvonnaksi. Toisaalta takareisi oli vielä arka, uskaltaako sillä juosta kovempaa, hippoksen ympäristö täynä työstä palaavia ihmisiä... Tein sitten päätöksen viime hetkellä eli harjoitus oli tämä(Jyväsjärven ympäri): 17km: 5 + 10 + 2. Eka vitonen 4:44-143, kymppi 4:02-166, kakkonen 5:24-142. Takareisi ei vaivannut oikeastaan ollenkaan. Ainoastaan alamäissä piti ottaa hieman varovaisemmin muuten ok. Yllättävän paljon joutui kuitenkin tekemään töitä tuohon neljän vauhtiin. Ei se missään vaiheessa ollut puristamista, mutta kuitenkin. Loppupuolella Jyväsjärven länsipäässä keskivauhti oli vielä 3:59, mutta ylämäet otti osansa ja keskivauhti putosi tuohon 4:02...4:03/km.

6 kommenttia:

  1. Hyvähyvä. Mummohölkkä muuttui jo äititasoon. Tyttäreen sitten keväällä.

    VastaaPoista
  2. Tuo reikäjuttu ei ijän myötä ainakaan parane, päinvastoin..heh-heh. Muuten mukavankuulosta reenivauhtija. Kääkälle kelpaisi tuo jo kisavauhiksikin.

    VastaaPoista
  3. Vieläköhän menee muuten satanen alle kahentoista... Siis metriä ja sekuntia.
    Kilometreinä ja tunteinahan se menis sulla helposti...

    VastaaPoista
  4. Joo, mitähän tämä on parinkymmenen vuoden päästä :) Toivottavasti muistaa tulla lenkiltä kotiin ;)

    Ai alle 12? Ei edes lähelle 13 tekee jo tiukkaa. Siihenkin pitää ottaa jo hyvät aukivedot.

    VastaaPoista
  5. Neljän minuutin vauhti on kovaa vauhtia!

    VastaaPoista