maanantai 30. syyskuuta 2019

Ma a. 6km / i. TV Kevyt 10,7km

a. +8° 6km s 131/149
Alkulenkki ok mutta puolestamatkaa oli jo nihkeää. Ihan odotettua. Tässä kun on katsellut huomisia sääennustuksia niin pohdin jo eilen illalla että tekisinkin MJ:t jo tänään. Ne haaveet uhohdin aamulenkin aikana. Saattaahan olla että illalla on jo ihan toinen kulku ja se on odotettavaakin. Mietin kuitenkin sitä että kaksi kehittävää harjoitusta perättäisinä päivänä voi pian pilata koko viikon. Tässä on kuitenkin jo rasitusta elimimmistössä. Ennemmin sitten jättä vaikka yhden tehotreenin väliin. Vielähän nuo huomisen ennustukset voi muuttua ja tarkentua.
Nyt nappikuurin aikana tuo nikamakipu on hieman hellittänyt. Tuntuu, mutta ei niin pahasti. Nikama on kuitenkin edelleen kosketusarka, joten sitä pitää varoa tuolin kovassa selkänojassa. Samalla alaselän täysjäykkyys on hieman hellittänyt. Tosin keskiselkä oli jumissa tänään lenkillä. Polvessa tuntuu mutta itse nivelkipu on hellittänyt. Taidan vetää sen 7-10:n päivän kuurin siten että se loppuu kevyen viikon alkaessa.

https://www.walkjogrun.net/saucony-cohesion-10-reviewed/
Saucony Men's Cohesion 10
i. +10,6°C TV Kevyt 10,7km 5,03/km s 138/151
Kevyttä siis lähdin tekemään. Ihan tarkoituksella vedin alamäet rennon reippaasti ja sitten yämäet varovaisesti(hitaasti). Keskisyke todella alhainen, sillä vaikka tuli alamäet alle viiden vauhtia, niin sykkeet pyöri siellä 130-135 paikkeilla. Edelleen ennusteet lupaa huoimiselle vettä ...ja kunnolla.
Juoksin vasta toisen lenkin kuvan mukaisilla Saucony kengillä. Pieni kutina että ne voisi pitää talvikeleillä. Ei niin pehmeät kuin Niket, mutta joustoa löytyy riittävästi. Yllätyin, kun hain tuota kuvaa, että droppi on peräti 10mm. Tosin sekin tieto vaihteli 8-12 millin välillä :-) Sovitaan että se on 10.

500 täyttyi






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti