torstai 26. syyskuuta 2019

Ke - To



Ke
a. -1,3°C 6km s 138/158
Oli näköjään kuiva ilma kun keli ei tuntunut niin kylmälle kuin muina aamuina. Alkulenkki kevyttä ja vasta viimeisellä kakkosella alkoi eilinen painamaan jaloissa. Positiivistä että syke jaksoi nousta viimeisessä ylämäissä :-)


i. +8°C TV Kevyt 10km 5,18/km s 137/152
Taidettiin puhua juoksulounaalla liikaa vaivoista, kun polvi oli tänään normaalia pahempi. Ihan lopussa piti laittaa jo kävelyksi.  Aika odotettu kulku. Tasaiset ja alamäet hyvin ja ylämäissä hieman voimatonta/väsynyttä. Vasta tänään juoksin uusilla Nike:illa. Onhan ne pehmoiset, mutta sellaisiahan minä hain. Taidan kuitenkin vielä säästellä niitä talveksi.

To
a. +3,6°C 6km s 136/150
Köhniön mäki oli tänään vaikea. Mennessä piti varoa polvea ja tullessa se vaan oli raskan. Muutoin lenkki oli normaalia aamulenkkiä. Kun olen iltalenkkien jälkeen laittanut Finalgon-voidetta takareisiin ja polveen, niin olen sipaissut käsineeseen jääneen loppuvoiteen alaselkään. Nyt kun olen käyttänyt lämpö/tukivyötä, niin se lämmittää mukavasti loppulenkistä.

i. +9°C TV Kevyt 14km 5,15/km s 137/151
Ensimmäisen kilsan jälkeen tuntui että tässähän joutuu menemään käsijarru päällä, ettei vauhti karkaa. Kyllä se siitä kuitenkin hyytyi. Ei mikään helppo lenkki, vaikkei nyt ihan pahimmasta päästä. Viitaniemestä kun nousi rajakadulle päin, niin ylämäen jälkeen oli jo melkoista linkkaamista. Olihan se varmaan hirveän näköistä, mutta odotin vaan että kipu helpottaa. No helpottihan se mutta nyt on noita kipukotauksia ollut hieman liian tiuhaan. Vielä on pystynyt menemään ohjelman mukaan mutta edessä on vielä kaksi viikon tärkeintä harjoitusta. Täytyy yrittää vetää vielä tämä viikko ilman ilman lääkitystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti