keskiviikko 4. syyskuuta 2019

Ke - To

Ke
Aamulenkin alussa tuntui että olisi saanut olla jo ohkaiset käsineet kädessä. Hihattoman vaihdoin lyhythihaiseen. Lämmintä ~10°C. Ihan kohtuullinen kulku vaikka eilen oli rasittava/kehittävä lenkki. Sykkeet oli herkässä, eli nousi hyvin ylämäessä ja vastaavasti laski alamäessä. Hyvä merkki :-) Pakara-lantioseutu hieman arka eilisen kyykkimisen eli tuolin istuinosan restauroinnin takia.

Iltalenkkinä suunnitelman mukainen kevyt kymppi. Eilinen tuntui kropassa aamuista enemmän. Ihan kohtuullisesti tuli kuitenkin kun otti mäet rauhassa. Povi kipuili ajoittain ja taisi se jonkinkerran melkein pettää altakin, eli ihan normaali lenkki :-) Joskus aikoinaan valitin varpaasta. Ei se ole pahentunut mutta eipä parantunutkaan.

To
Aamulenkki ihan hyvällä kululla.

Iltalenkkin varsinkin alkupuoli piti oikein pidätellä. Ysin paikkeilla alballa vielä kuntoon nähden hyvää keskivauhtia, mutta annoin sen suosiolla pudota lopun ylämäkivoitoisella osuudella.
En yleensä tee lenkkiä näin myöhään, mutta ei viitsinyt lähteä sateeseenkaan. Kuokkalan sillalla jäin suustani kiinni Pertun kanssa ja vielä kotipihassa naapirin kanssa, joten sisälle paastyäni kello oli jo varttia vaille kymmenen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti