perjantai 6. syyskuuta 2019

a. 5km / i. 18,1km: 3,5 + TV11,6 + 3

Aamulenkin tein kolalammella, jotta siitä saisi riittävän kevyen. Ei se nyt kuitenkaan ihan kevyttä ollut. Heräsin kyllä aikasin mutta nukahdin uudelleen. Jätin normaalin aamupalan väliin ja juoksin banaanin voimalla, kuten aikoinaan Addis Abebassa :-)

Tällä kertaa iltalenkillä juoksin Alballe, josta tein TV lenkin osittain järven ympäri. Tavoitetteksi olin esettanut 4,40/km, mutta ennen lenkkiä arvelin että saattaa olla liian kova tavoite. Johtuen alkuverkasta juoksu lähti heti alussa jengoilleen. Nelosen jälkeen oli selviö että keskivauhtitavoite tuleekin olemaan 4,35/km. Moottoritien vieressä lipsahti tonni jo alle kolmenpuolen ja rauhoitin hieman menoa jottei mene palautumiseen päiväkausia. Sen jälkeen tarkkailin vaan että viimeinen sekunttiluku pysyy nelosen ja vitosen välissä. Hyvä hallittu TV-lenkki. Loppuverkassa kävelin suosiolla ylämäet. Keskussairaalanmäeltä kotiin seuraa piti Risto pyörän kanssa...

Kuten tässä yks päivä kirjoitin että "kisakengät" on käyneet hieman ahtaaksi :-) Taisi vaan kynnen reuna hinkata toiseen varpaaseen. Ainut haitta että joutui pesemään sukat ja pyyhkimään lattian.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti