tiistai 1. lokakuuta 2019

Ti 13,7km: 4km + MJ 5x500m/500m + 3,4km

Aamulla tuli vettä senverran paljon että jätin suosiolla lenkin väliin. Tulihan tuota vettä muutamassa tunnissa 50mm ja se on paljon.
Iltalenkillä olin kolmannen kerran mäessä. Edelliset k.a. 2.22,6 / 2.17,3 ja tänään 2.14,3. Sykkeet nousi aavistuksen paremmin kuin viikko sitten, mutta tänään joutui kyllä joutui paljon tiukemmalle. Hengitys joutui jo tekemään tosissaan töitä. Olihan tuo vauhtikin parempaa. Alkuverkan tein tuon mäen kautta. Nimittäin oli kakkosvaihtoehto tonnien muodossa rantaraitilla, jos pyörätie olisi ollut täynnä märkiä lehtiä. Onneksi tie oli vielä suht puhdas. Alkuverkka sisälsi pari satasen aukivetoa. Varmaan sen ansiosta sai jo ensimmäisessä nostettua ihan kohtuulliset sykkeet.
Viime viikolla tuli hieman extrakilsoja tasaisesti viikon mittaan. Nyt kun jäi aamulenkki väliin niin miinusta tuli 6,3km :-) No proplem, jos vaan palautuu treeneistä.

Lenkin jälkeen kun odottelin TV:stä kolmosen esteitä, niin otin garminin sivuilta copy-pastea OpenOfficeen ja tuli tällainen palkisto MJ:n vetoajoista:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti