keskiviikko 11. syyskuuta 2019

Ti - Ke

Ti a.
Olipas nihkeää. Köhniön radan ylityksen paikkeilla tuntui että meneekö kävelyksi kun sattui polveen. Koko alkuverkka 4,5km oli tosi nihkeää. Ensimmäisen sauvarinnevedon otin pari napsua hitaampaa, mutta se oli yli 20s hitaampaa kuin normaalisti ja tuntuma oli heikko. Siirryin killerin puoleiselle tielle tekemään lyhkäisempiä vetoja. Sieltä ei ollut mitään edellisiä aikoja, joten siltä puolelta ei tullut paineita. Olisko vetoja tullut viitisen kappaletta ja kakkki huonolla tuntumalla. Oliko sitten syynä aamu vai eilinen tiukka tens-hieronta... Ohjelman mukaiset kilsat kuitenkin täyttyi.

Ke a.
Eilen jätin suosiolla ohjelmanmukaisen kutosen juoksematta kun aamuharjoituksen jälkeen tuli hieman heikko olo.
Tänä aamuna normaali kevyt kutonen. Juoksun kulussa ei mainittavaa ongelmaa. Alussa alhaiset sykkeet jotka loppua kohden hieman nousi. Remonttireiska tuli taas heti seiskan jälkeen paklaamaan vessan seinää.
i. Oikeastaan odotin hieman parempaa keskivauhtia kuin mitä oli. Ei sillä vauhdilla ole merkitystä palauttavalla lenkillä. Keskisyke oli taas alhainen. Taidan/toivin tietäväni selityksen sille, mutta pitää nyt seurata sitä pidempään että onko se pysyvää. Vähän roilin risteyksen jälkeen iski taas samanlainen polvikipu kuin eilen aamuna. Oli taas ohimenevää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti