tiistai 17. syyskuuta 2019

Ma - Ti

Ma  +9,3°C  TV Kevyt 9km  5,16/km  s 134/150
Olipas helppoa juoksua. Ehtihän tässä tulla aikaa edellisen harjoituksen päättymisestä. Nyt on tarkoitus pitää hieman kevyempi viikko. Naputtelin aamusta oletetut harjoitukset taulukkolaskentaan ja menasi väkisinkin tulla liikaa kilometrejä. Ensimmäinen pudotuskeino oli pudottaa aamulenkkien kilsoja ja tietenkin lauantailta aamulenkki pois +sunnuntain lenkki hieman lyhkäisemmäksi. Nyt nuo aamulenkit on ja ainoastaan palauttavia ja valmistavia.

Ti 
a +6,1°C 4,6km s 132/145
Vielä menee lyhkäisillä trikoilla, mutta sormikkaat pitää jo olla. Ihan ok aamulenkki, mutta tuo selkä mietityttää. Siellä on yksi nikama kipeä, jumin lisäksi. Olen laittanut sen viimeviikon selkähieronnan piikkiin, sillen että hierontakuula olisi satuttanut sitä, mutta oli se pitänyt jo parantua.

i. +8,4°C 12,8km: 3,4 + MJ 6x500m/500m + 3,1km
Iltalenkiksi oli vaihtoehtona joko sauvarinne tai mäkivedot. Kotalammen vetoja olisi voinut myös tehdä, mutta tökki hieman se yksi kurainen kulmaus. Olen näköjään juossut mäkivetoja viimeksi 2015 helmi- ja maaliskuussa. Vauhdista ei ollut minkäänlaista tuntumaa, joten piti lähteä varmanpäälle. Taisi vauhdinjako onnistua. En ole vielkä tarkastellut aikoja ja sykkeitä. Harjoitus kuitenkin teki tehtävänsä eli rassasi hieman hapenottoa, muttei ollut liian kuluttava :-)

Kuvahaun tulos haulle adidas response blue
Tämän viikon olen juossut Adidas Response kengillä. Löysät, eli pehmeät, jopa minun makuuni. Kesäkuumalla niillä ei viitsi juosta ja talvellä ne ei pidä lumella. Näin syksykylmillä ne on ihan paikallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti