perjantai 13. syyskuuta 2019

To - Pe

To a. Tein aamulenkin tällä kertaa puhtaasti asfaltilla. Ihan normi kulku. Rautpohjassa tuli hieman liian iso ketunlenkki kun päättelin että ilman sitä ei ehkä kutonen täyty. No, nyt tili7,55.

i.  TV Kevyt 14,5km
Oli hieman motivaatioongelmia lähteä lenkille. Vielä lenkkivaatteet päällä olin kahden vaiheilla. Hyvä että en kääntynyt puolen kilsan kohdilla takaisin kun "sattui" vähän takareiteen. Joskus tällaisen lenkin jälkeen on hyvä mieli että lenkki tuli tehtyä...joskus. Paska lenkki. Loppuviikon lenkit on arvoitus.


Pe a. Piti hieman venyttää lenkillelähtöä että saderintama ehti mennä ohi. Parempi kulku kuin eilen illalla, onneksi. Kai sitä pitää kokeilla illalla vauhdikkaampaa.

i. 18,4: 3,5 + TV11,6 + 3,3km.
Eipä olisi eilisen iltalenkin jälkeen uskonut että tänään kulkee! Alkuverkka oli jo kevyttä. Kiersin nyt Jyväsjärveä toiseen suuntaan tuulen takia. Tässä kiertosuunnassa on riski että vauhti karkaa heti alussa käsistä. Onneksi pysyi aika hyvin hallinnassa. Keväällä jouduin boottaamaan mittarin jolloin aikasemmat ennätykset hävisi. Viikko sitten tuli vitosen ja kympin ennätykset ja tänään ne meni jälleen uusiksi :-) Pikkasen ihan lopussa kiristin jotta keskivauhti pysyi sopivasti 4,30:ssä. Keskisykkeet nousi tasaisesti joka täysikilsa 151=>169 ja juoksu pysyi rentona. TV:n jälkeen palauttelin ja jutustelin juottomiesten kanssa(maratonviesti+kävely). Loppuverkassa sitten tuli Kramsun- ja keskusairaalanmäki suht kevyesti juosten.
Palautumisennuste 71h.

Kehitys

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti