torstai 8. toukokuuta 2014

To 08.05 Sali+TV

Aamulla kävi jo mielessä että jätänkö voimakuntopiirin perjantaille. Oli kuitenkin jo osittain salikamppeet päälle, joten salille vaan. Salilla taas tuli mieleen että jätän kolmeen kun normaalipainoit alkoi tuntumaan painavilta. En sitten jättänyt vaan väänsin vielä neljännen kierroksen. Noh, vetotreeniä en edes ajatellut tehdä, mutta niin vaan löysin itseni hallista ;-) Aamutreeni: 8,3km-4:57/km: 5,7km+4xVoimakuntopiiri+venyttely+4x100m+2,6km.
Päivälllä olikin perinteinen juoksulounas. Syöjiä olikin tällä kertaa peräti seitsemän ja pari ei päässyt tulemaan. Taas tuli tankattua melkoisen reippaasti. Nämä on mukavia tällaiset sosiaaliset (ei some) tapahtumat :-)
Iltalenkin venytin hieman myöhäisemmäksi ihan tarkoituksella. Tarkoituksena oli juosta TV kevyt 8km, mutta se vaihtui treeniksi TV 12. Juoksin pitkästä aikaa pääosin asfalttia. Kaivoin hyllystä DS trainerit ja kylläpä ne taas tuntui hyvälle juosta. Kun juoksu kulki keljonkeskukseen asti ihan hyvää vauhtia, niin jatkoin samaa rataa. Tosin lopussa joutui jo hieman juoksemaan kun yritti pitää keskivauhdin samana loppuylämäkiin ...ja keuhkot sai taas tehdä töitä. Iltatreeni: 12,0km-4:27/km



2 kommenttia:

  1. Miten se olikaan, jos on allergiaoireita niin kannattaa juosta vain kevyttä niin ei mene kroppa tukkoon?.. :) Runtua reeneihin.

    VastaaPoista
  2. Näinhän se oli! Nyt kroppa tuntuu olevan jo tukossa. Mennään kuulostellen eteenpäin ja jätetään ne kovemmat vähemmälle. Ei tuo PK-harjoittelu tee minulle pahaa. Eilisen lenkin loppu vaan hieman lipsahti... ;-)

    VastaaPoista