maanantai 5. toukokuuta 2014

Ma 05.05 Sali+Mäki

Ei ollut aamulla okein lennokasta menoa, mutta tämmöstähän se joskus on. Toivottavasti yöunet paranee, jotta kroppa palautuisi hieman paremmin.
 9,2Km: 5,7km+4xVoimakuntopiiri+venyttely+6x100m+3,5km

Iltalenkiksi oli suunniteltu mävivetoja. Lyhkäisiä sellaisia jyrkähköön mäkeen. Päivällä hallissa varmistelin harjoituksen luonnetta yhdeltä kovanluokan veteraanipikajuoksijalta. Siitä nimittäin on aikaa kun olen viimeksi ottanut mäkivetoja ja varsinkin lyhkäisiä sellaisia. Ei tarvinnut muuttaa suunnitelmia. Olisihan sitä voinut tehdä hänen ehdottaman pyramidiharjoituksen, mutta sitten oli melkein pitänyt etsiä toinen pidempi mäki.
10,3km(4:58/km): 4,2km(4:49)+MJ6x130m(29...31s, hiekalla)/hölkkä alas(1:10...1:14)+4,2km(5:12)
Vedoista ja palautuksista tuli tietenkin hieman lisämetrejä kokonaismäärään, mutta niitähän ei lasketa ;-) Vedin tosiaankin vedot aika kovalla teholla ja viimeisessä taisi ollakkin sitten "kaikki pelissä". Yritin kuitenkin pitää tekniikan koko ajan kasassa, joten vääntämistä se ei ollut. Keuhkot huusi hoosiannaa. En tainnut haukkoa edes Etiopiassa tonnin vetojen jälkeen noin rajusti. No tässä on ollutkin hieman ongelmia hapenoton kanssa, joten jospa tämä hieman aukaisi röörejä.

2 kommenttia: