tiistai 20. toukokuuta 2014

Ti 20.05 Kesäillan kirmaus 1

Eilen tuli taas lepo. Jo toinen tässä kuussa. Tulee pian tavaksi ;-)  ...ei vaan oli ihan suunniteltu lepopäivä. Tulikin ihan tarpeeseen. Kävin köhnijärven rannassa krillaamassa itseäni ja poltin tietenkin itseni etupuolelta.

Tänään aamulla vielä inhimillisessä kelissä +19°C 8,2km-4:59/km. Alkujäykkyyden jälkeen ihanmelkein ok kulku. Akilles ei oikeastaan vaivannut enää ollenkaan. Pelkäsin että se voisi olla aika pahana sunnuntain pitkänlenkin jäljiltä, mutta se vaan taisi parantua siinä. Joutuihan sitä hoitamaan aika aktiivisesti muutaman päivän ajan.

Illalla kävin juoksemassa tuon otsikon mukaisen juoksun. Tyydyin ainoastaan yhteen kierrokseen ja se taisi olla ihan oikea valinta. Juoksin ihan keuhkojen ehdoilla. Tasaiset ja alamäet rennon kovaa ja ylämäet todella varovaisesti. Kyseessä oli siis maastojuoksu ja korkeuseroa oli ihan kiitettävästi, vaikka olisihan Savonmäkeen saanut vielä kovemmankin reitin. Juoksualusta oli paikoin aika kuhmurainen, mutta kuiva. Muhkuraisuus ei minua haitannut, koska olen tottunut juoksemaan tuon tyyppisellä alustalla. Tuon matkan kun jakaa puolen kilsan pätkiin, niin hitain oli 4:50/km ja nopein 3:18/km, joka oli viimeinen pätkä alamäkeen. Juoksusta jäi ihan ok fiilis, vaikka ylmäissä ei vieläkään saanut happea. Vedin loppumatkasta oikeastaan vain yhden ylämäen hieman kovempaa, kun en viittisinyt katsoa missä asti takana tuleva juoksija tulee. Alku ja loppuverkat Kinnusen Teuvon kanssa. Lämmintä +23°C.
Iltatreeni: 11,2km(4:49/km): 4,7km-5:18/km+(4,53km-3:57/km)+2km-5:37/km
Taitaa olla niin että edellisen kerran oli numerolappu rinnassa 2010 Joutsenon maratonilla ja silloinkin tuli dnf. Finlandian puolikkaan tosin pääsin maaliin asti ;-)

2 kommenttia:

  1. Siitä se kisaaminen taas lähtee. Hienoa! Syksyllä vedät puolikkaan ja täydenkin maratonin vielä iloisesti :) Onko sulla muuten alustavia suunnitelmia, missä voisit moisia matkoja juosta?

    Tuolla 2010 Finlandian puolikkaallahan taivallettiin muistaakseni pitkään samaa matkaa. Lopussa toki pistit sen verta pöhinää pyttyyn että tipahdin kyydistä.

    VastaaPoista
  2. No, tällähetkellä Finlandia ja Kankaanpää, mutta kuten tiedät, tässävaiheessa ei kannata vielä lyödä mitään lopullisesti lukkoon. Kumpaakin on tehtävä vielä paljon töitä, kun kynnys osallistua on kuitenkin aika korkea.
    Toivotaan kuitenkin että me kumpikin saadaan harjoitella terveenä, että päästään samalle viivalle :-)

    VastaaPoista