tiistai 1. marraskuuta 2011

Ti 01.11 Reipas+Kuvaus

Normi aamulenkki 5,3km - 4:57/km. Yritin juosta hitaasti ja onnistuin siinä aika hyvin. Ei kuitenkaan kovin herkkää. Normi lenkki :) Sisäinen kello ei ole vieläkään siirtynyt talviaikaan, joten lähdin lenkille/töihin jo kuuden jälkeen.

Iltalenkille piti lähteä tänään normaalia aikasemmin magneettikuvauksen takia. Juoksin saman lenkin Jyäsjärven ympäri kuin viime keskiviikkona. Nyt kuitenkin lähdin juoksemaan TV/TV reipasta, kun viime viikolla menin fiiliksen mukaan. Tänään ei ollut kuitenkaan sellainen kulku kuin esim eilen. Tuntui jotenkin että juoksusta puuttuu kokonaan kimmoisuus(paitsi ei eilen). Jos tuo koipi alkaa kestämään, niin otan taas pitkästä aikaa kimmoisuusharjoitteet mukaan salitreenin yhteydessä. Se tietäisi esim kaksi kertaa viikossa viiden liikkeen sarjaan kaksi hyppely liikettä lisää ja samalla enemmän kuormitusta harjoitteeseen. Täytyy vaan miettiä kuinka ne sijoittaa viikkorytmiin. No, treeni meni kuitenkin ihan ok. Loppussa keuhkot teki kuitenkin töitä ihan tosissaan. Onhan siinä kolme kilometriä ylämäkeä. Treenin pituudeksi tuli 16,1km ja keskivauhdiksi 4:12/km vaikka G ilmoitti 4:11. Se kuiten ilmoittaa vain "ensimmäiset" sekunnit, mutta kun laskee ajan/matkan, niin pääsee pyöristämään tuohon 4:12 lukuun. G ei näköjään osaa pyöristää. Tyhmä vekotin.
Onneksi ei tullut kauhea kiirus kuvauksiin. Hieman tosin palloilin siellä keskussairaalassa kun koko osastolla ei tuntunut olevan ketään. Ajoillaan kuitenkin kutsutiin sisään, mutta jouduin odottelemaan jonkin aikaan edellisen potilaan poistumista. Minulle oli yllätys että kuvaus kestää peräti puoli tuntia! Ei se aika ollut ongelma, mutta kun terveen puolen jalkapohjasta alkoi vetämään suonta ja useamman kerran. Tulihan sieltä välittömästi komentoja että älä liikuta varpaita, muta oleppas siinä liikutamasta, kun varpaat tekee omaa elämäänsä ja pakkohan se on yrittää kompensoida suonen vetoa. Ei se kuminkaan onneksi vaikuttanut kuvaustuloksiin ja saatiin kuulemma hyviä kuvia, mitä se sitten lopullisessa tuomiossa tarkoittaneekaan...
Sairaalareissun jälkeen tein vielä kauppareissun ja sijoitin hierovaan "istuisuojaan". Motonetissä sellainen olisi ollut tarjouksessa, mutta kun sitä ei päässyt testaamaan, niin en uskaltanut ostaa. Päädyin sen sijaan prisman tuoteeseen, kun sen pääsi testaamaan ja olin yllättynyt kuinka tehokas se oli. Täytyy huomenna istuttaa se TV-tuoliin ja hyödyntää sitä samalla kun katselee uutisia. Jospa sais tuon alaselän pysymään jotakuinkin vetreänä. Tosin pitäisi selvittää se perussyy, miksi se jumittaa niin usein... Tarttuihan sieltä Motonetistä kuitenkin heijastimilla varustettu neonkeltainen lippis hintaan 5,90 ja vuoratut käsineeet lenkille 2,70 plus muuta krääsää. Aina ei tartte ostaa urheiluvälineitä urheiluliikkeestä ;)

2 kommenttia: