perjantai 11. marraskuuta 2011

Pe 11.11.11

Aamulenkillä, 5,3km - 5:10/km + salitreeni(2x), oli tosi väsynytä menoa. Se oli tosin odotettavassakin. Iltalenkki 5,7km - 4:54/km ei tuntunut enää ihan niin pahalle.
Viime yönä nukuin pitkästä aikaa heräämättä kertaakaan ja aamulla oli ylösnousu vaikeaa. Salilakin olin sen verran nuutunut, että jätin treenit kahteen kierrokseen kolmen sijasta.

2 kommenttia:

  1. Pääsetkö muuten salille aina työpäikallasi vai onko sinulla jäsenyys jonnekin salille?
    Mutta sehän kuulostaa vain hyvältä että uni on ollut sikeää. Yksi nuutuneempi päivä sinne tai tänne. Syvä uni palauttaa ja silloinhan me opitaan sekä sisäistetään asiat :)

    VastaaPoista
  2. Äh, edellinen komentti häipyi bittiavaruuteen :(

    Tuossa työpaikan salilla on niin vaivatonta käydä, (yleensä) lenkin jälkeen. Aikoinaan tein enemmän kestävyys- ja kimmopainoitteista treeniä monnarilla. Silloin meillä oli hyvä porukka(2-4) ja kuntopiiri tuli tehtyä säännöllisesti. Sitten se vaan jäi aika pitkäksi ajaksi... Täytynee kuitenkin jossain aiheessa muuttaa tämänhetkistä kuntosaliharjoittelua takaisin entisaikojen sunntaan ja samalla vähentää 3=>2krt/vko.

    Tavoitteellisessa harjoittelussa saa välillä olla väsynytkin. Toivotaan tosiaankin että se syvä uni auttaa edes jotenkin :)

    VastaaPoista