tiistai 24. heinäkuuta 2007

Ti 24.7 Aamulenkki

Tämänpäiväinenkin kympin aamulenkki on sitten veivattu. Tuntuma oli parempi kuin eillen aamuna, mutta jäykkää se on vieläkin. Yleensä se alkaa kulkemaan vasta ensimmäisen kovan viikon puolessavälissä. Sitä tässä nyt vaan odotellaan. Toivottavasti ei turhaa. Mietiskelin tuossa lenkillä että kumpi se olisi minulle tärkeämpää maratonin kannalta juosta Su 30km vai vetäistä Su hieman lyhkäisempi ja juosta Ma Palsinajärven ympärijuoksu http://www.jamsanseutu.fi/?x10994=1751684 Siinäpä pulma. Täytynee hieman kuulostella elimmistöä...
Täytyy lähteä valttaamaan portaat toiseen kertaan ennen sadealueen tuloa. Toivottavasti ehtivät kuivaa ennen sadetta. Sääennuste on taas luvannut vesisateita miltei joka päivälle.

3 kommenttia:

  1. Ehditkö valtata. Meikä on repiny pari päivää auton sisustuksia ja yrittäny saada pohjan paikattua. Huomenna saarijärvelle, mutta ei taia kovin hyvin kulkee...

    VastaaPoista
  2. Kulkee kulkee! Se on miehestä kiinni. Tai sitten vika on siinä auton "korjaussarjassa" ;) Ei vaiteskaan. Tuollainen auton kanssa rimpuilu voi käydä aika ikävästi selän päälle. Otahan ainakin kunnon alkuveryttelyt ja varaa aikaa selän jumppaukseen ja venyttelyyn, jos se tuntuu jäykältä.
    Eipä muuten ollut tänään ruuhkaa radalla kun palloilijat väsyi muutaman kierroksen jälkeen. Jotain hyötyä vesisateestakin ;)
    Sinä tietenkin temmoit eillen radalla oikein kunon treenin? Toisaalta onhan se hyvä että harjoittelu ei jää viimetinkaan ennen kisaa?

    VastaaPoista
  3. Koskella oli tänään ruhkaa, kun ultra-ari oli tekemässä omaa ratareeniään. Itellä reeni jäi yhteen tonnin vetoon 2.57. Eka 400m 70s ja toinen 72s ja vika 200m 35s. Se ainakin tuli selväks et huomenna on startattava maltilla, tollanen 70s alotus pilaa koko kisan. Toinen juttu on sit se et en oo tehny mitään valmistautumista. Valvonu, ajanut ja korjannut autoo ja syöny mitä sattuu. No kuhan maaliin päästään niin et sais ees hyvän reenin.

    VastaaPoista