tiistai 31. heinäkuuta 2007

Ti 31.7 Kuukausi pulkassa

Tulipa sitten käytyä hieman kastumassa ;) Ei kuitenkaan onneksi tullut kylmä. 15km veivasin Matin ja Veskun kanssa. Pojjat meni hieman pitempään. Tuntuma vaan oli pelottavan hyvä. Harvinaista ja pelottavaa. Koskahan tämä korttitalo kaatuu ;). Tästä viikosta tulee kuitenkin määrällisesti kevyempi kun viikonlopuun sattuu yhdet häät. Lauantaina ei ehdi kuin vaivaisen yhden lenkin. Sunnuntain lenkkikin tulee varmaankin menemään iltaan/iltapäivään. Juostaan nyt kuitenkin vielä kohtuullisesti jos juoksu tuntuu kulkevan. Jos väsyttää niin levätään sitten.
Odotellaan millaiset määrät se Tumppi lyö pöytään. Ei se kehtaa jättää määriä pienemmäksi kuin mitä minulla on ;) On se sen verran hullu!

2 kommenttia:

  1. En uskalla riskeerata. Todennäköisesti viikon tuloksena on tuollaiset 170-180km - riippu pitkälti aamulenkeistä. Tänään annoin sikana tasoitusta kun aamulenkki jäi kuuteen kilsaan sateessa. Illalla kiihtyvä 4*20min sykkeet 155, 160, 165 ja alle 175. Mitähän siinä sit ois niitä kilsoja ;)

    VastaaPoista
  2. Tuumpii...ei sade saa olla tekosyynä. Lämmin kesäsade tekee vaan hyvää ;)Ihan tehokas kiihdytys. Aloitussykkeet vaan saisi olla alhaisemmat... Ensikerralla sitten?

    VastaaPoista