perjantai 11. toukokuuta 2012

Pe 11.05

Tänään ei ole löytynyt lämpöä. Eipä nuo hoitajat kyllä ole pahemmin mitannukkaan.
Päivän arvot:
CRP= 66
Leukosyytit = 6,8
Hb = 110
Aamu Kuume = 37,1


...ja hillitön väsy. Tuli kuitenkin katsottua youtubesta yksi Turhapuron elokuva taas. Enkä nukahtunut kertaakaan koko elokuvan aikana.
Viikonloppu kuitenkin vietetään taas täällä sairaalassa. Saattaapihan olla että maanantaina on jo ihan toinen olo! Liikekipu ei ole mennyt ainakaan pahempaan suuntaan vaan ennemminkin parempaan. Taidankin hälyyttää hoitajan paikalle jotta saan polvenkuntoutuslaitteen sängylle. Huom. enää se ei ollut kidutuslaite ;)

5 kommenttia:

  1. Jeah! Pienin askelin mutta silti eteenpäin. Kyllä se siitä vielä suttaantuu.

    VastaaPoista
  2. Näinhän se on uskottava. Mielenkiinnolla odottelen seuraavia tulehdusarvoja.

    VastaaPoista
  3. Nyt on flunssa parantunut, mutta veteraanien SM-maastot jää väliin, kun en uskalla ottaa yli viikon flunssa jälkeen riskiä juoksemalla itseni kantokuntoon. Tuun käymään maanantaina, jos olet vielä siellä. Onko toiveita, että mitä voisin tuoda? SUL:n tilastokirjat löytyy melkein kaikki 80-luvulta asti ja joitain 70-luvun kappaleita. ATFS:n (kv. tilastot) tilastokirjojakin 80-luvulta asti. Niitä sellaillessa itellä kuuluu joskus aika niin, että ajankulua ei edes huomaa.

    VastaaPoista
  4. Nuo 80-90 luvun alun luvun tilastokirjat kuullostaa mielenkkintoiselta. Onhan niitä tullut joskus selattua, mutta eihän ne mieleen jää.

    Kattelinkin että olit ilmottautunut M35-sarjaan. Pitkän flunssan jälkeen on kuitenkin aivan turha lähteä räpeltämään. Oletko kuitenkin pelipaikalla seuraamassa kisoja?

    Maanantaiaamuna on lääkereiden palaveri jossa päätetään "kohtastani". Jalkaan alkaa tulemaan jumppalaitteella jo hieman enemmän liikelaajuutta, mutta varata sillä ei saa(ei pysty) vieläkään. Itsellä ei ole täältä kiirettä pois. Oikeastaan vasta sitten kun CRB on viitearvoissaan => ja jalalla voi varata edes senverran, että selviää arkiaskareista.

    Terveisin
    Potilas os.20 huone 2

    VastaaPoista