sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Su 20.05

Sain vielä eilen illalla tehtyä jalkajumpat vaikka kotonakäyntireissulla tulikin kävelyä monta kertaa enemmän kuin edelliseen viiteen viikkon(~2km).
Onneksi tuli käytyä kotona. Jääkaappi piti olla tyhjennetty pilaantuvasta ruuasta, mutta ei. Sieltä löytyi kattiloista spagettia sekä spagetti kastiketta, tomaattia yms. Voitte vain kuvitella minkälaiseksi ne menee vajaassa neljässä viikossa. Lisäksi edellinen "puhdistaja" oli tyhjentänyt mm nakkipaketin roskikseen, muttei ollut vienyt roskispussia pois.
Kylppärin hajulukko oli jo päässyt kuivahtamaan ja siellä oli "kiva" viemärin haju. Kukista en saanut kasteltua kuin kaksi, koska kastelukannun kantaminen ei oikein onnistu kepit kädessä. No, jospa saisin sinne ensi viikolla kastelijan.

Viime yönä valvoin siihen asti että sain antibiootit klo 24. Onneksi TV:stä tuli sopivasti elokuva joka kesti puolille öin. Pikkasen tuo minun huone on turhan viileä, ainakin silloin kun lämpö on vähän nousussa. Aamulla tosin oli kehon lämpo alle 37!!! Tuo lämpö mitataan jo puoli kuuden maissa. Aivan järjetön käytäntö! Minulle tosin tuo aika sopi tänä aamuna, sillä sain pyytää samalla särkylääkkeen.

Verikokeita tässä laitoksessa ei kuulemma oteta kuin kaksi kertaa viikossa. Seuraavat verikoe päivät on maanantaina ja torstaina. Perjantain CRP-arvon sain kysymällä ja se oli 19, eli taas ollaan uudella kymmenluvulla!

Soneran nettitikku toimii erittäin ärsyttävän hitaasti. Kun huhtikuussa ostin prepaid-tikun, niin se toimi kotona ja keskussairaalassa, joka on noin 400m:n päässä, aivan loistavasti. Täytynee ottaa yhteyttä asiakastukeen. Jotenkin tuntuu että siinä on nyt jäänyt alennettu nopeus päälle(?).
Jatketaan kärvistelyä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti