keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Ke 09.05 Asiaa tyhjästä

Viime yönä tosiaasn hieman taas kuumeiltiin, mutta aamulla oli kuumeeton olo.
Lääkärinkierroksella tuli tieto että seuraavaksi tutkitaan sydän. Yritetään poissulkea mahdollisuus että bakteeri olisi pesiytynyt sydämmeen. Ei siellä mitään ole, eihän, ei.

Kivut on tällähetkellä hallinnassa, ainakin aamulääkityksen jälkeen.
Tulipahan tuossa aamusta hoidettua työasioitakin 1,5-2h puhelimen ja sähköpostin kautta. En kuitenkaan ota sitä rasitteena, vaan ajanvietteenä ;)

CRB oli yllättäen laskenut kuten myös leukosyytit, mutta nuo arvot kuulemma tulee hieman viivellä, joten huomiset arvot kertoo paremmin totuuden.

6 kommenttia:

  1. Tuun kattomaan sua ensi viikolla täältä Porista. Työttömällä on aikaa. Olisin tullut jo aiemmin, mutta ollut flunssa, enkä voi ottaa riskiä, että saisit vielä tohon päälle flunssan. Voin tuoda vähän kestokirjallisuutta mukana, jos kiinnostaa, esim. Hailen, Paula Radcliffen ja Seb Coen kirjat, jos et oo lukenu. Jos muuten et ole lukenut Lee Childin Jack Reacher -kirjoja, niin kannattaa pyytää joku lainaamaan niitä kirjastosta. Ne on parhaita ei-juoksukirjoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet sinä Z henkeen ja vereen urheilumies :)
      Muista tässä mennään päivä-kaks kerrallaan ja kukaan ei pysty sanomaan kotiutumispäivääni, ei edes lääkärit. Voi ola että olen täällä kolme päivää tai sitten kolme viikkoa ;(
      ...mutta sydämmelisesti tervetuloa.

      Nuo Paulan, Coen ja hailen kirjat on englaniksi. Minulla menee iäisyys lukea ne, koska haluaun kuitenkin ymmärtää ne täysin eikä lukemalla, niin että ymmärtää suurinpiirtein tarinan. Eli englanninkielen sanavarastoni on liian suppea ;(

      Poista
  2. No niin, nyt on sitten saavuttu sydämmen ultraäänitutkimuksesta. Olipa erittäin opettavainen reissu. Hyvin usein lääkärit kyllä selitää toimenpiteitään, kun vaan kysyy. Nytkin käytiin oman sydämmen toiminta kuvaruudulta läpi. Jos mihulla olisi ollut sydänlihastulehdus, eli bakteeri olisi pesiytynyt sydämmeen, niin läpät(yhdet niistä monista) olisi laajentuneet. Nyt ne oli ihan normaalit.
    Käytiin läpi myös mitä olisi tapahtunut jos nämä läpät olisivat turvonneet.
    Katsottiin myös läppien vuodot. Vuoto oli ihan normaalissa rajoissa ja ei kuulemma kelpaa kilpailussa selitykseksi ;)

    VastaaPoista
  3. Hyvä juttu toi sydänhomma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On! Sehän tästä olisikin enää puuttunut.

      Poista
  4. CRP:n kehitys:
    320-280-250-200-150-130-140-130-110-93-87-90-79
    Leukosyytit 10,4 (tippunut,eillen 12,7)
    HB 110 (eillen 129)

    Aamupäivästä pientä lämpöä, muttei mitään mainittavaa. Iltalämpöä ei ole vielä otettu, mutta tuntuma on ettei sitä olisi, mutta tuntuma on heittänyt jo monta kertaa.
    Tänään 20min kidutuslaitetta ja koukistusta jouduttiin pienentämään 10 astetta. Huomista kuulostellen....

    VastaaPoista