lauantai 5. toukokuuta 2012

La 05.05 Ei uutta

Aamulla heräsin kuudelta taas hiestä märästä sängystä. Ei mitään uutta. Aamulla normaalit verikokeet klo 7 ja aamupala klo 7:30. Kuumetta ei ollut seitsemän maissa, mutta jo klo 8 oli se normaali >8.
Päivän urheilusuoritus oli kun kävin lukemassa päivän lehden. Kepeillä korkeintaan 60m mutta siinäkin oli jo tarpeeksi. Aamupala meni ihan hyvin alas mutta lounaan kanssa oli jo hieman vaikeuksia.
Kuntoutus-kidutuslaitteeseen uskalluin vasta hieman ennen kahta. Ei se kuitenkaan niin pahalle tuntunut, mutta 30 minuuttia sai riittää.
Aamuhoitaja konsultoi päivystävää lääkäriä joka suositteli uutta veri-bakteeriviljelyä. Näytteet otettiinkin kolmeen eri kasvualustaan ja vastauksia tulee 1-5(7) päivässä. Elikkä jos vastaus tule nopeasti, niin se tietää positiivista tulosta. Ei minulle positiivista mutta viljelyn kannalta positiivista.
Nyt alan jo pikkuhiljaa miettimään kuka tämän koko homman maksaa.

Niin se CRB oli 110.

7 kommenttia:

  1. Sinä, minä ja muutama muu eli me veronmaksajat;)

    Kyllä sitä ihminen on tuollaisissa tilanteissa onnellinen, että Suomessa "joutuu" antamaan osan palkastaan valtiolle. Suomi on hyvä maa ja se on puolustamisen arvoinen:)

    VastaaPoista
  2. Ei se Carlos välttämättä ihan noin mene. Tämä asia on tietenkin selvitettävä, muuta meniskö pahimmillaan näin:
    •Hoitopäivämaksu / yleissairaudet 32,60 €
    •Päiväkirurgia 90,30 €
    + muut kustannukset

    Operointeja on jo kolme ja sairaalapäiviä kertyy kokoajan lisää. Onhan kokonaissummalla tietenkin katto, mutta kuitenkin...

    VastaaPoista
  3. Aivan, mutta ei uskalla edes laskea jos kaiken joutuisi maksamaan itse, kuten joissakin muissa valtioissa........

    Vakuutukset korvaa toki nuo itselle jäävät maksut, mutta kukas terve nuorimies nyt turhia vakuutuksia alkaa maksamaan;)

    VastaaPoista
  4. Kyllä minä ainakin selvittäisin kenen vastuulla on se, miksi yli päätään jouduit sinne uudelleen. Eli siinä eka leikkausessa ei tainnut kaikki mennä ihan kohdilleen.
    AS

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä AS. Itseasiassa laitoin jo alustavaa kyselyä tänään sähköpostilla. Sitähän tosin käsitellään aikasintaan maanantaina.

      Poista
  5. Joo, se on varmaan selvä, että leikkauksessa / sairaalassa on mokattu, kun sairaalabakteeri pääsi elimistöön. Onneksi pidit alusta asti tarkkaa kirjaa blogissasi leikkauksen etenemisestä. Hoitovirhe, mikä hoitovirhe. Mutta tärkeintä on saada mies ensin kuntoon - ja mieshän saadaan - ja sen jälkeen vaan oikeutta hakemaan...

    VastaaPoista
  6. Se on tosiaankin tärkeintä että tervehtyy ensin. Jos vielä maanantai aamuna tulehdus arvot on kohollaan, niin kyselen taas lääkäriltä, että eikö tässä ole tosiaankaan mitään muuta tehtävissä kuin odottaaa. Uusi huuhtelu, järeemmät antibiootit...

    VastaaPoista