tiistai 8. toukokuuta 2012

Ti 08.05 Huuhtelu

Tänään oli siis polven huuhtelupäivä. Sitä ei siis huuhdeltu ulkopuolelta suihkulla vaan sisäpuolelta ja siihen käytettiin tänään 6 litraa suolaliuosta.
Heräämökeikka meni aika nopeasti kun tunto palautui alakroppaan pahaiten näillä neljällä kerralla.
Onneksi hoitajat loihti minulle 2xkahvi, 2xleipä, jugurtti, banaani, mandariini välipalan. Nyt on olo ihan ok, mitä nyt polven sisäsyrjää pakottaa ja sille ei tahdo löytyä hyvää asentoa.
Jospa tämä olisi sitten viimeinen huuhtelu ja paraneminen alkaa etenemään.

CRP=90 eli huuhtelu taisi olla ihan paikoillaan. Toivotaan nyt vaan ettei veriviljelystä löydy mitään. Olen luottavainen että se testi tulee olemaan puhdas.

6 kommenttia:

  1. Huuhtelu tehty ja taas saa syödä :)
    Sen verran sorkittiin että joutui pyytämään ylimääräisiä kipulääkkeitä. Löytyisi vaan taas sopiva asento jalalle.

    Hyvinkin mahdollista että tulehdusarvot on taas huomenaamuna kohollaan, mutta odotan että torstaina mentäisiin jo kunnolla alas. Toivossa on hyvä elää :)

    VastaaPoista
  2. Toivomme parasta!

    Olli Mäenpään teoksessa "hallintolaki ja hyvän hallinnon takeet (2008) sanotaan: "...asiakasmaksuille on määritelty asiakaskohtainen 590 euron vuotuinen maksukatto kohtuuttoman korkeaksi nousevan maksurasituksen estämiseksi. (Laki sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista 6 a §).

    Ilmeisesti se siis tarkoittaa, että vaikka sut leikattaisiin 10 kertaa ja olisisit siellä vuoden (tätä emme tietenkään toivo) ja vaikka tuleva valituksesi hoitovirheestä ei menisi läpi, koko homma ei voi maksaa enempää kuin 590?

    Yritin etsiä tätä kohtaa Finlexistä, mutta en löytänyt. Ei puhuta mitään euroista, mutta kai Mäenpää hallinto-oikeuden professorina ton tietää.

    koko laki:

    http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1992/19920912

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bongasin muistaakseni jostain hieman suuremman summan, tuossa haarukassa se oli. Se että tarkoittaako tuo vuotuinen vuotta...ai niin se magneettikuvaushan oli viime vuoden puolella, joten sitä ei oinekkaan ottaa mukaan.

      Tänään on otettu verikokeita jo kolmeen otteeseen. Ensiksi CRP sitten pieni verenkuva ja lopuksi veriryhmä. Alkaa olemaan jo aika reikänen mies ;)
      En tiedä koska oli edellinen verenkuva. muuttaleukosyytit oli laskenut siitä 127 => 12,7
      CRB oli muuten 92 eikä 90, mutta tuolla virheellä ei ole mitään merkitystä.

      Poista
  3. klo 24:00 kuumetta 38.9. Olipa työn takana saada tipan kautta... Siitä on kuitenkin nopea apu. Jo puolessavälissä putelia alkoi hiki valumaan.

    VastaaPoista
  4. Voimia Jari! Kyllä tälle vielä joskus nauretaan! t. Sky1ark

    VastaaPoista
  5. Näin se varmaan on Skylark. Siihen vaan voi mennä hieman aikaa, mutta joku päivä....
    Juoksehan sinä minun puolesta!

    VastaaPoista