torstai 31. toukokuuta 2012

To 31.05 Viimeinkin viitearvoissa (1000:s teksti!)

Päivän kohokohta oli verikokeiden tulosten saapuminen.
CRP= 7
Leuk= 6,7
Viimeinkin viitearvoissa!!!

Muutoin päivä menikin rutiinisti. Jumpat kolme kertaa ja ruokailut yms. Niin ja Jaska tuli käymään karkkipussi kainalossa!
Nyt kun vakifyssarilla on sijainen, niin hänen palvelujaan on tullut käytetyä normaalia enemän ;) Polvi on hieman ärtynyt polkemisjumpasta ja siksi huomenna kokeillaankin hieman lyhyempää polkemissessiota. CMP-laitteella on tullut säätörajat vastaan koukistuskulmassa, mutta kyllä se sattuu vielä alkuminuuteilla ihan riittävästi, joten en vielä heivaa niitä harjoitteita.
Kämmenselän turvotus on hävinnut jo melkein kokonaan. Nähtävästi sinne vaan kerääntyi nestettä johtuen tipasta. Pääasia että häipyi.

4 kommenttia:

  1. Jes jes! Pienetkin luvut voi merkata niiiin paljon. Onko jo tiedossa kotiinpaluuta??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suonensisäinen antibiootti loppuu tiistaina, eli joko ti tai ke. Osaakohan sitä enää olla kotona ;) Aika viimetinkaan meni tuo tulehdusarvon tippuminen! Yleensähän sen pitäisi tepsiä jo viikossa saatika sitten suonensisäisesti 3krt/vrk/6viikkoa! Reilun viikon päästä on kontrolli, joten silloin voinee olla jo varma että tämä infektio on voitettu... jos arvot on kohdillaan.

      Poista
  2. Hurraa, nyt on saavutettu toipuisen kannalta tärkein etappi! Nyt mies saa alkaa toden teolla kuntoutuneisuuskeskittyneisyyden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä. Nyt vaan pitää malttaa tässä kuntoutuksessakin. Pienen askelin eteenpäin ja kipuja kuulostellen, paitsi kun tehdään liikelaajuusharjoitteita, silloin saa sattuakkin(kai).
      SM-maraton 2013 Jyväskylässä! Siihen vaan pitää rikkoa tulosraja keväällä.

      Poista