keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Ke 30.05 Jumpaa, jumpaa, jumppaa...


Tänään ei tullut edes käytyä ulkona. Aamulla antibiootin tippuessa suoneen laitatin jumppalaitteen pyörimään. Polvi oli hieman jäykähkö, mutta kyllä se kuitenkin vertyi alkukankeuden jälkeen.
Lounaalle lähtiessä huomasin että oikea kämmenselkä oli turvonnut "palloksi". Ei kuitenkaan minkäänlaista kipua. Kävin lounaalla ja soitin hoitajan katsomaan kättä. Käsi oli sama missä kanyyli sijaitsi. Otetiin kanyyli pois, mutta sen alla ei ollut mitään tulehdukseen viittaavaa. Hoitsu lupaili kysellä lääkäriltä asiaa. Kun hoitsu ei saanut lääkäriä kiinni, niin lähdin jumppasaliin polkemaan eilisestä tutulla polkulaitteella. Eilen vedin 20min ja tänään 25min. Vakifyssari joka oli jäänyt lomalle oli kuulemma kirjoittanut ohjelappuun että max 15min, mutta eipä muistanut kertoa sitä minulle.
Kuntosalin jälkeen piipahti lääkärikin huoneessani. Nyt kun hänellä on ollut parilla viimeisellä kerralla lääkäriharjoittelijat mukana, niin olen yrittänyt olla härnäämättä näin julkisesti. Lääkärin mielipide oli että kanyyli on ollut sen verran kauan samassa paikassa ja se on aiheuttanut nesteen kerääntymisen kämmenselkään. Tiedä sitten... onhan tämä jo aika mones paikka kanyylilla eikä se ole aiheuttanut ennen mitään ongelmaa(?). Seuraillaan tilannetta.
Iltapäivällä katsoin tietokoneelta elokuvan ja päivällisen jälkeen taas jumppalaite jumppa. Polven koukistus onnistui yllättävän hyvin. Alussa laitettua kulmaa en kuitenkaan ylety enää säätämään jumpan aikana, mutta sängyn selkäosaa kohottamalla saa hieman lisättyä tuskaa. Loppukoukistuksessa tuntui kuitenkin hieman erinlainen kipu. Nähtävästi puolenpäivän polkeminen aiheutti hieman ärtyneisyyttä. Siitä huolimatta huomenna jatketaan samalla lijalla. Niin, tulihan sitä kaiken lomassa hieman aktivoitua etureiden hermotustakin. Kyllä se hermotus siellä jossain on, mutta sitä vaan pitää härnätä esille.

Z:lla taas loistavaa artikulointia: Raasto.com

1 kommentti:

  1. Artikulointi käsitteenä liittyy puhuttuun kieleen, mutta hienoa maratonproosaa yhtäkaikki..

    VastaaPoista