lauantai 4. joulukuuta 2010

La 04.12 Helppoa

Päivän siivousrupeaman pätteeksi reilun 10:n asteen pakkasessa kevyt 12,4km-4:54/km. Olipas kiva juosta kun ei sattunut takareiteen kovinkaan paljon ja tossu piti :) Juoksu oli ihan mukavan rentoa verrattuna edellisiin kolmeen päivää.
Huomenna kevyt pitkis Tumpin kanssa klo 10:10 Albalta. Eikun mukaan vaan joka ehtii...

2 kommenttia:

  1. Milläs tossuilla sielläpäin juostaan näillä keleillä?

    Ite juoksin tänään Hesassa Icebug Hikoilla, pelasin varman päälle :)

    Juoksijatar

    VastaaPoista
  2. Tällä viikolla on kokeiltu "saikoneita", vanhoja Sarvoja, asiksia ja NB:tä. Saikonit ei toiminut ja ne on puoli numeroa lian pienetkin. Sarvatkaan ei ole jaloille ne parhaat mahdolliset. Niitä käytän vain hätätilanteissa. Asikset on parhaat päivänsä nähnyt ja olen viime vuosina boigotoinut ostamasta uusiakaan. Ovat hinnoitelleet itsensä pihalle ;( Muutoin kyllä kävisivät kuin hanska käteen minun jalkoihin. Nyt on toiset NB:t menossa ja olen ollut tyytyväinen. Pitokin on lumella ihan kiitetävästi. Nuorempana niillä tuli juostua enemmänkin.
    Icebug kiinnostaisi. Pitäisi vaan käydä joskus sovittamassa jalkaan. Juoksutuntuman vaan pitäisi olla sen verran hyvä että niillä voisi huolettaa vetää pitkätkin ilman polvien kipeytymistä. Vauhdikkaammathan teen suosiolla hallissa.

    VastaaPoista