sunnuntai 27. lokakuuta 2019

Pe - Su

Pe
a. +9°C 6,6km 5,31/km s.140/153
Piti kiertää Kotalampea, mutta ei sitten askel vienyt sinne...pimeää...märkää..
Juoksutuntuma ja sykkeet hyvät. Johtunee eilisestä. Ei ollut tämäkään tulevan talven aamulenkkireitti. Länsiväylän uudet liikennejärjestelyt on sellaiset ettei oikein miellytä. Täytyy kokeilla joku aamu puikkelehtia keskussairaalan parkkipaikkojen ja rakennusten välistä Köhniölle päin. Sieltä voisi löytyä parempi reitti.

i. +10°C 12,8km: 4,4km + 2000/2,5`+1000/2,5`+600/2`+400/2`+2x200/1` + 4km
Joo, reipasti piti vetää, hallissa. Eka kilsa vauhdillisesti kuin juosten kustu. Toisessa alkoi hengitys ahdistamaan, joten reipas oli siinä. Vedin sitten laskevan pyramidin ja välillä kävin räkimässä limaa roskikseen. Ensiviikolla jos vaan ei ole liukasta, oli keli mikä hyvänsä, vedän ulkona. Kaupunki/altek sai vaan kuningasidean ja hiekotti kaikki pyörätiet vaikka ei ole ollut liukastakaa. Teen reippaan luultavasti tiistaina ja vedot sitten perjantaina kun tämän viikon treenit meni sekaisin.

La +4°C TV Kevyt 12,6km s.140/157
Piti olla ohjelman mukaan aamulenkki. Aamuyö tuli vaan nukuttua erittäin huonosti ja kun ysiltä pääsin sängystä ylös, väsytti sen verran että ei ollut lenkille lähtijäksi. Aamulenkkiä sitten korvasi hyötypyöräily Seppälänkankaalle. Ostin mm. leuanvetotangon ja ensiviikonloppua silmällä pitäen SA-liikkeestä käytetyt maiharit hintaan 10€!!! Minun edellisten maiharien kannat mureni alle. Toivottavasti nämä pitää vettä jos ensiviikonloppuna tulee perinteinen "pyhäinmiesten vaellus". Harkkaohjelma vaan hieman "kärsii". Rasitusta tulee kyllä riittävästi.
Päivän lenkkinä sitten pääosin maastossa latupohjia ja polkuja pitkin. Poluilla vauhti tippui oikein kunnolla. Välillä joutui kävelemäänkin pahimmat paikat. Hyvä palauttava lenkki.

Su +1°C TV "Kevyt" 25km 5,12/km s.144/154
Hyvä juoksukeli. Piti hieman odotella lumisadealueen ohimenoa ja alussa hieman piti pyyhkiä laseja kun jotain oli ilmassa, muutoin ei satanut. Viistoista kilsaa tuli ihan ok ja sitten alkoi lihaksistoon hiipimiin väsymys. Tuo kevyt on siksi lainausmerkeissä että loppumatka ei ollutkaan enää kevyttä rallattelua. Jyrkimmissä mäissä missä juoksu meni päkiälle, sattui polven yläpuolelle, vanhaan tuttuun kohtaan. En kyllä odottanut tuollaista mutta ei se lenkkiä haitannut. Takareidet otti hieman itseensä perjantain hallijuoksusta. Täytyy huomenna kuulostella että uskaltaako ottaa satasia.

Tein tänään testin garminin korkeusmittauksesta kun kävelee mäet ylös. Nyt se ainakin toimi oikein. Datassa väliajat 22 ja 27, eli Kramsunkatu ja Jussinparran mäki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti