torstai 31. lokakuuta 2019

Ma - Ti

Oho, unohtui julkaista...



Ma
a. -2,6°C 6km s.141/153
Asfalttiosuudet oli jo liukkaita. Maastossa kuitenkin piti tossu vielä. Nyt meni lenkki kyllä täysin pintakaasulla. Lihaksisto tuntui hyvälle...mitä nyt takareisi vielä kiristi.

i. -2°C TV Kevyt 11km 5,33/km s.139/154
No niin, pääsi taas pitkästä aikaa alle 140:n sykkeisiin. Nyt ainakin tietää että jos pitää juosta hitaasti, niin kannattaa mennä pimeän aikaan vuorenlenkille. Musta maa tuntui imevän valaistuksen siten että ei erottanut onko latupohjalla kuoppia vai ei. Täten vauhti oli hidasta, mutta ei se mitään, sehän oli palauttava lenkki.

Ti
a. -2°C 6km s 140/154
Ei ihan niin herkkää kuin eilen aamuna. Eilen oli vielä pitkän lenkin lämpö päällä. Hitsi kun pudotti taas pikkasen lunta. Huono homma iltalenkkiä ajatellen. Juostessa (asfaltilla) ei niin liukasta kuin eilen, kun ei ollut jäätä alla. Katsastin taas keuruuntien. Näyttäisi että on pitoa mutta meno matka pitäisi painaa vastatuuleen. Kolammenkierto on sitten toinen vaihtoehto vaikka siellä onkin lumi pinnassa.

i.  -2,2° 12,9km: 4,6 + 6(4,32/km s.155/160) + 2,6
Joo, ei. Ei saa edes sykkeitä nousemaan. Alkuverkan aikana ehti tulla jo pimeä eikä tuossa keuruuntienpätkällä ole kokomatkalla valoja. Liikennettä sitten on taas aivan liikaa. Eipähän tartte toistakertaa mennäö pimeän aikaan. Heijastinta oli vaikka muille jakaa, mutta siitä huolimatta vastaantulevat autot vetää valkoista reunaviivaa pitkin.
Vauhti surkeaa ja sykkeet ei noussut. Paska treeni. Siitä onkin aikaa kun saanut onnistuneen tehotreenin.

2 kommenttia:

  1. Tervehys täältä Torreviejasta..heh..mie kyl tulin viime viikonlopun "vuoren lenkin" jälkeen ihan eri johtopäätökseen siitä kannattavuudesta..ei ois kannattannu, jos oisin tienny etukäteen. Kurkku kipu, yskä ja nuha oli tulos raskaasta jotoksesta. Jaksamista sinne ja terveitä, kivuttomia kilsoja! T.uuno

    VastaaPoista
  2. On sinullakin ollut pimee vuorijuoksu ;-) Onneksi kuitenkin selvisit ehjänä. Flunssia tulee ja menee. Hieman siellä on eri kelit kuin täällä. Tänä aamunakin sai lipsutella kun yöllä oli pudottanut märkää ja huomennakin saa lipsutella. Juoksuintoa ja terveyttä sinne Torreen!

    VastaaPoista