perjantai 1. marraskuuta 2019

Ke - Pe

Ke
a. -7,5°C 6km s.140/152
Jostain syystä lihaksisto tuntui jäykälle eikä polvi tahtonut oikein nousta.
Joutui jo kaivamaan pipon esiin. Pakkanen tuntui äkistään nenänpäässäkin. Varmaankin tuolla Köhniön notkossa oli enemmänkin pakkasta.

i. -3°C TV Kevyt 12,5km 5,07/km s.140/153
Ihan hyvä juoksutuntuma. Alamäet päästelin rennon reippaasti, eli alkumatkasta luonnollisesti tuli enemmän noita reippaita pätkiä. Takareisi tuntui vasta kotikadulla. Polven yläosa taas kipuili ylämäessä kun juoksu meni päkiälle, ihme vaiva. Huomenna taas määräpäivä.

To
a. +1,3°C 7,8km s.138/163
Aamulla oli sitten sentti-pari loskalunta maassa. Laitoin Saucony:t siinä luulossa että ne pitää. Tuossa kelissä olisi pitänyt pitää melkein kenkä kuin kenkä, no, adidas erikseen. Oli kyllä turhauttava lenkki. Ei pitänyt edes maastossa ja sitten oli virhe laskeutua Laajavuoren tielle. Kyllähän tuo lipsuttelu sitten näkyi vauhdissakin. Eiköhän nuo tiet sula illaksi.

i. +1,5°C TV Kevyt 16km 5,29/km s.135/147
Olipas tympee lenkki. Ennen Laajavuorea jo rupesi tympimään koko juoksu. Märkää ja pimeää. Sain kuitenkin itseni juoksemaan ohjelman mukaisen lenkin, hitaasti tosin. Keskussairaalan mäessä alkoi tie jo hieman kimeltelemään ja Keltinmäessä oli jo liukasta. Mitähän se on huomen aamuna  ...ja jos se vielä pudottaa hieman lunta jään päälle. Pitänee kaivaa nastakengät kaapista.

Pe
a. -0,4°C 6,6km s.138/153
Juoksin aamun lenkin Kotalammella nastakengät jalassa ja napit korvissa. Ei ehkä olisi tarvinnut nastoja kuntoradalla juostessa kun ei sitä lunta tullut kuin ohkainen kerros. Asfaltilla olisi ehkä ollut liukasta. Yleensä en pidä kuulokkeita juostessa mutta kun kiertää lyhyttä kiekkaa, niin ne on ihan paikallaan. Juoksu kulki ihan ok. Tässä joku päivä huomasin että etusääressä tuntui kipu, ihan kuin oli lyönyt sääriluunsa johonkin. Eilisellä iltalenkillä se jo tuntui hieman enemmän. Tänä aamuna se oli jo häiritsevän kipeä. Laitoin lenkin jälkeen finalgonia, vaikka en tiedä auttaako se yhtään tuollaiseen kipuun.

i. -1°C 13,1km: 5+8 s.130/142 - 139/154
Ei mennyt taaskaan oikein treeni putkeen. Verkkasin killerin tielle nähnäkseni että se on lumessa ja jäässä, siis pyörätieosuus. Sitten uudelle pyörätiepätkälle ei oltu laitettu vielä valoja. Lähdin jatkamaan lenkkiä ajatuksena juosta hieman reippaammin. Laajavuoren kuntoradalla olisi voinut vaikka hiihtää huonoilla suksilla ja asics tossu ei pitänyt. Juoksin siellä hieman reippaammin missä pystyi. Välillä oli tosi liukasta.
Otin varttitunti ennen lenkkiä kuussatasen buranan. Nimittäin sääriluuta pakotti koko päivän. Burana vei kivun eikä lenkillä sattunut.
Eikä siinä vielä kaikki. Suihku meni käyttökieltoon. Kylppärin viemärivedet valuu alakerran kylppäriin. Viemäriputket kulkee alaslasketussa katossa ja toivottavasti alakerrassa vuotaa "vain" liitos. Jos minun lattiakaivo vuotaa, niin sitten se onkin hieman isompi juttu ja suikua ei sitten käytetäkkään viikkoihin. Jokatapauksessa ensiksi alakerrassa (ensiviikolla) joudutaan purkamaan kylppärin katto. Pääsen kyllä suihkuun taloyhtiön saunaan...silloin kun ei ole saunavuoroja kuten tänään ja huomenna. Huominen lenkki meneekin "aamulenkiksi" jotta pääsee suihkuun. Ohjelmassa olisi ollut kaksi treeniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti