perjantai 11. elokuuta 2017

Soidenlammen kierto

Pikkasen parempaan suuntaan. Syke tippui pari pykälää ja vauhti parani 35s/km. TE kerroin oli kuitenkin 4,6 ja palautumisennuste 64h.  Pitäisköhän kokeilla kuinka suureksi tuon saa ;-)
Päätin lähtiessä että kävelen suosiolla nuo isot mäet soidenlammelle ja takaisin. Lupaus piti, melkein. Aloin kävelemään vasta kun syke nousi 170:een. Nyt kun ei ole ollut pitkään lämmintä, niin tuolla luonnonhelmassa on miellyttävämpi juosta ja varjoakin löytyy aina välillä. Kuumahan siellä oli kuitenkin kun ei ole tottunut tänä kesänä lämpöisiin. En edes harkinnut laittaa paitaa päälle.

Kotalammen ja soidenlammen välillä tuli auto vastaan. Se tosin oli saanut vähän lämmintä, silllä kumit oli palaneet/sulaneet ja ikkunat räjähtäneet. Olikohan olleet samoja kavereita jotka viimetalvena ajoivat ladun majalta kotalammelle latuja pitkin. Silloin kovat latupohjat kesti mutta nyt olivat näköjään uponneet kosteikkoon. Varmaan harmitti niin kovasti että tuikkasivat auton tuleen ja menivät poliisille itkemään että auto on varastettu. Tiedä näitä.

Kävin lähtiessä puntarissa ja paino näytti 70,1 ja lenkin jälkeen 69,2. Ei tuota painoa saa likelle normaalia jos vetää samanlaista mättöä mitä tänään juoksulounaalla Miikan ja Jyrkin kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti