keskiviikko 16. elokuuta 2017

Ke 16.08 Aamureipastelu

Tämänhetkisen kunnon mittapuulla maanantai  oli pitkä ja tänä aamuna oli reipas,
Oikeastaan piti juosta asfalttia Laajavuoreen ja hiekkapohjaa takaisin. Alkumatkasta alkoi kuitenkin tuntua sille ettei tänä aamuna. No, laajiksen lenkistä olisi tullut kymppi ja nyt tuli kasi, eli ei paljon eroa.
Eilen aloin jo tekemään juomasekoitusta pyörälenkkiä varten, kun muistin että pyörä on sisällä odottamassa jarrupalojen vaihtoa. Levyjarrujen palat oli näköjään saanut likaa ja öljyä pintaansa ja parilla lenkillä oli jo häiritsevän heikko pito. Viimeksi kun vaihdoin palat niin muistaakseni homma kävi tosi sukkelaa. Nyt kuitenkin kämmensin ja aluksi yritin paloja väärältä puolen sisään. Sain vielä juosilevyn niin mutakalle että homma meni vaikeaksi. Lopulta sain palat paikoilleen mutta aikaa tuhraantui niin paljon että en olisi ehtinyt tekemään lenkkiä ennen lenkkisaunaa. Käväsin hätäisesti kaupassa ja polkaisin normaalia kauppareissua reippaammin kun oli lenkkivaatteet päällä. Oikeastaan oli hyvä että jäi pyörälenkki väliin. Ylämäissä huomasi että voimataso ei ole ihan normaali. Edellispäivän pidempi juoksulenkki painoi vielä jaloissa.

TE-kerroin 4,3 kuten maanantainakin.

Tässä taulukko:

2 kommenttia:

  1. Mitä, mitä?! Tännehän on alettu lykämään tekstiä vanhaan hyvään malliin. Hienoa! Pitääkin lueskella joskus oikein ajan kanssa itsensä kartalle äijän tekemisiin. Sujuuko treenit noin niin kun yleisesti ja onko tavoitteita?

    VastaaPoista
  2. No vauhti on mitä on. Harjoittelu menee päivä kerrallaan sillä polvilla taitaa olla kilometrit täynnä. Nyt on jo monta päivää saanut juosta kivutta, mutta huomisesta ei koskaan tiedä.

    Ei minkäänlaisia kilpailullisia tavoitteita. Jos kunto nousee ja pääsee harjoittelemaan niin ehkä sitten. Nyt ei viitsi asettaa pienessä mielessäkään mitään tavoitteita ettei tule pettymyksiä. Jos vielä joskus laitan jollain matkalla numeron rintaan, niin pitää olla siinä kunnossa että sitä voi sanoa juoksuksi.

    VastaaPoista