perjantai 11. lokakuuta 2013

Pe 11.10 Sauvarinne + pyöräily

Aamusta juoksua ja loppumatkasta lämmittely sauvakävelyä Laajavuoreen, jossa 4x Laajavuoren mäki ylös. Ensimmäinen "varovaisesti", mutta jo toisessa alkoi hengitys tekemään töitä. Onneksi etureidet ei olleet enää oikestaan kipeät, muutoin alaspäintulo olisi ollut aika tuskallista. Nyttenkin se oli aika teputusta vedensyömällä ja irtokivisellä hissilinjalla. Sekoilin kellon kanssa ja se oli keskimmäisissä vedoissa pois päältä, mutta rinteen pituus 565m ja aikaa siihen meni ~6 1/2 minuuttia. Paluumatkalla tuli Timo:kin pyörällä vastaan. Mukava oli pitkästä aikaa rupatella. Kokonaismatkaa lenkille 13km, josta juoksun osuus noin 8km.

Iltapäivä-ilta harjoituksena oli pyöräilyä keuruuntiellä 62km. Menomatka Petäjävedelle 26,3km/h ja paluu 28,8km/h eli keskinopeudeksi tuli 27,5km/h. Yhtään vähempää ei olisi voinut olla päällä. Nyt oli lyhkäiset pyöräilyhousut, kompresiosukat, lyhythihainen paita, kuoritakki ja hanskat. Lämmintä +8...+7.
Onneksi laitoin nuo kompressiosukat. Pelkäsin nimittäin pohjekramppeja sauvarinteen jäljiltä. Nyt ei ollut mitään ongelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti