maanantai 21. lokakuuta 2013

Ma 21.10 Keuruun maili

Aamulla: 5,9km: 3,3 + Voimakuntopiiri + venyttely + 4x100m + 2,6km. Juoksu vähän nihkeää, kuntopiiri ok. Pakkasta parista asteesta asteeseen.

En tiedä oliko iltatreenissä mitään järkeä, mutta tulipahan tehtyä. Veryttely hippokselle josta pojat(Miika, Jaakko, Jyrki ja "ulkomaanvahvistus" lähtivät vetämään reipasta perinteisellä Keuruun maili reitillä. Keuruun maili on saanut nimensä kun Keuruun Kisailijoiden kova viestijoukkue Juha ja Vesa Kukkamo, Juha Nurminen, Ari Sarja vetivät mailin mittaista reittiä Hipposta ympäri. Jos oikein muistan, niin Nurmisella on reittiennätys, mutta aikaa en muista.
Treeni numeroina 16,6km: 3,8 + 1,64 + 1,21 + 977m + 967m + 526m + 3,5km. Rykäisyjen välissä kevyttä hölkkää 5,5min. "Vetojen" jälkeen hipposhallissa polvenosto- ja pakarajuoksua + 3x100m.
Vauhtihan oli aivan liian kovaa minun kunnolle, mutta lähtipä karstat koneesta ;-) Keuhkot teki aika rajusti töitä. Kotona suihkun jälkeen sai tosin laittaa kylmää patellajänteeseen. Toivottavasti ei ota kovin paljon itseensä.
Huomenna saakin sitten palautella erittäin kevyillä lenkeillä.

3 kommenttia:

  1. Siitä se lähtee !

    VastaaPoista
  2. Tuleepa muistoja entisenä Keuruun asukkina mieleen. Tohon mainitsemaasi nelikkoon kun lisäät Hannu Moilasen, niin tuli herrojen kanssa käytyä suht usein sählyä pelaamassa Kisailijoiden vuorolla vielä kun he Keuruulla vaikuttivat. Itselläni oli tennis tuolloin vielä ykkösharrastus, mutta juoksu alkoi vuonna 1996 innostaa entistä enemmän. Moilasen Hannu ja Sarjan Ari (jonka olen tuntenut käytännössä koko ikäni) tsemppasivat mua käymään aktiivisesti lenkillä ja varsinaisesti juoksuharrastukseni voikin katsoa alkaneeksi syksyllä 1996.

    VastaaPoista
  3. Tämä Moilanen jäi minulle hieman vieraammaksi nimeksi. Kova ja lahjakas porukka.
    Oli sinulla ainakin hyvät tsemppaajat juoksu-uralle ;-)

    VastaaPoista