maanantai 23. tammikuuta 2012

Ma 23.01 Kyrsii

Tulis nyt edes kunnolla kipeeks tai loppuis tämä toistaitoisena olo. Tässä on mennyt jo viikko kärvistellessä. Tänään on jo poskiontelokin selvästi kipeä. Aamupäivällä mittasin kuumeen 37,1 ja iltapäivällä 37,3, eli ei oikestaan mitään. Olo vaan on hemmetin tukkoinen. Harjoittelua on joka tapauksessa nyt himmattava ja otettava huomenna sykevyö käyttöön, jos en sitten mene pyörällä töihin. Juoksu ei kuitenkaan ole hirveän raskaan/väsyneen tuntuista. Lekurissa käyntiäkin on harkittava vakavasti... En ole tähän mennessä keventänyt harjoittelua, koska jos alkaa himmaamaan, niin tauti tulee varmasti päälle = antaa elimmistölle luvan sairastua(tämä on niitä henkimailman juttuja).

Päivän "treenit":
a. TV Kevyt 4,7km - 5:12/km + hieronta(yläkroppa) + sauna.
i.  TV kevyt 5,4km - 5:05/km

Harvoimpa sitä tulee oltua jo klo 07:00 hierojan pöydällä ;) Onneksi Markuksella on joustavat ajat :)

3 kommenttia:

  1. Tiedän niin tuon tunteen, kun pikkukuumeilu kyrsii. Mutta hei, tällä viikolla on hyvä sairastaa ,ainakin jos pakkasennusteet pitää paikkaansa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläs nyt. Kelit sen kuin paranee ja tossu alkaa taas pitämään :)

      Poista
    2. Okei, taitaa olla juoksijasta kiinni, mikä keli maittaa :) (Täällä kommentoi se surkean ääreisverenkierron omaava ja jalkapallohallin lämpötiloihin tottunut lenkkeilijä)

      Poista