keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Ke 25.01 Lekurilla

a: TV Kevyt 5,3km - 5:04/km - ks 141/max 154
i:  TVKevyt 5,4km - 4:59/km - ks 144/max 157

Lähdin sitten kuitenkin aamulla juosten töihin. Pakkasta ~11 astetta. Heti ensimmäisestä askeleesta pirunmoinen kipu poskiontelossa joka askeleella/tärähdyksellä. Lenkin jälkeen saunaan, jonka jälkeen sai hieman rööriä tyhjäksi. Viime yönäkin oli ikävää jomotusta/kipua ja nukkuma asennossa oli hakemista. Soitin heti aamusta Mehiläiseen lääkärin aikaa, jonka sainkin jo aamupäivästä. Joskus aikaisemmin ultrakuvauksella ei näkynyt tulehdusta, vaikka sellainen olikin, mutta nyt sellainen löytyi. Yllätys, yllätys ;) Viikon antibiootti(Amoxin 500mg) kuuri ja sopiva määrä Duact:ia. Apteekki reisulla ostin samalla sen nenäkannunkin, joka on nyt jo koekäytetty. Ei se nyt niin pahalle tuntunut. Kyselin sen tehosta lääkäriltä, mutta tuntui olevan aika skeptinen.
Iltalenkillä aivan samanlainen kipu kuin aamulenkilläkin. Ei kivaa. Huomenna jää juoksut väliin, jos yön aikana ei tule muutosta parempaan.

Mitenkähän usein tuota Sarvikuonoa pitäisi käyttää? Pari kertaa päivässä?

4 kommenttia:

  1. Harmi homma, kun "nokan" takija jouvut taas himmailemaan reenejä. Kovasti paranemisija ja intoa jatkoon kuurista huolimatta! Ropit kyllä tehoaa varmaan tuohon vaivaan muutamassa päivässä.

    VastaaPoista
  2. Harmittaa vaan kun kerrankin tossu pitäisi ja ulkona voisi tehdä kunnon treenejä. Toivottavasti sopivat pakkaset jatkuu ja lumipöperö pysyy poissa.
    Koetahan nyt hoidattaa se takajalka kuntoon että pääset epsanjassa treenaamaan. Hyvät treenit on parempia kuin kuluttavat puolikkaan kisat.
    Muista se hevoslinimentti ;)

    VastaaPoista
  3. Käytä sitä sarvikuonoa vähintään se kaksi kertaa päivässä. Ite oon käyttäny useamminkin, noin neljän tunnin välein, huonot aineet on saatava tulemaan ulos. Paranemisia!

    VastaaPoista
  4. Ok. Kiitos Tuike! Käytin eilen töiden jälkeen 2krt:aa ja tänä aamuna. Otin kyllä töihinkin mukaan, mutta jäi käyttämättä. Tyhjentää kyllä sieraimet, mutta onteloon taitaa jäädä vielä tavaraa, joka aihettaa kivun. Varmaankin tuo 3 kertaa päivässä olisi hyvä käyttää. Yöllä ei jaksa nousta huuhtelemaan :)

    VastaaPoista