sunnuntai 8. tammikuuta 2012

08.01 Melekeen pitkä

Tänään pakkasta noin10 astetta ja kirkas tuuletoton ilma, eli mitä mainioin lenkkikeli :) Juoksin miltei Palokankeskukselle josta muta liittyi seuraan. Juoksimme tasaista Palokajärven rantaa, jota tulee jostain syystä harvemmin juostua. Sitä vaan aina "tuomion kierroksella" menee automaattisesti vanhaa Saarijärven tietä. Juoksu numeroina: 23,6km(5:01/km) josta 8,6km-4:45/km, 10,5km-5:29/km ja 4,5km-4,27/km. Viimeisellä pätkällä ensimmäiset vajaa pari kilsaa tosin lipsahti 4:15/km, mutta sitten elimistö ymmärsi laittaa rajoittimen päälle ;) Kiitos mutalle hyvästä lenkkiseurasta.

Tuolta tuo vuosi 2011 näyttäisi tietokoneen mukaan. En ihan täysin luota tuohon, mutta kun en ole tänä vuonna motivoitunut enää käyttämään kynää ja ruutupaperia. Oikean suunan se kuitenkin näyttää vaikka joku kilsa jostain puutuisikin tai sekaan olisi eksynyt joku lyhyt pyörälenkkikin.

2 kommenttia:

  1. Kiitos itsellesi. Sullahan näkyi loppu kulkevan tosi hyvin.

    VastaaPoista
  2. "kulkevan hyvin" on suhteellinen käsite ;)
    Ei se tuntumallisesti nyt niin hyvin kumminkaan kulkenut. Ylämäkiin ei enää oikein riittänyt paukkuja. Saipahan kuitenkin hieman rytminvaihdosta.

    VastaaPoista