tiistai 24. tammikuuta 2012

Ti 24.01 11kk Jouluun

Olotilassa ei mitään paranemisen merkkiä. Aloitin eilen tulehduskipulääke kuurin. Pitäisi varmaan käydä vielä ostamassa "sarvikuono kannu" . Hieman vaan hirvittää sen käytö, kun ei ole siitä kokemusta.

Aamu: TV Kevyt 4,7km - 5:13/km / ks 141 / max 160 + salitreeni. -10 astetta.
Ilta    : TV Kevyt 5,3km - 4:55/km / ks 138 / max 151. -13 astetta.

Salilla ei jaksanut tehdä kuin vaivaiset kaksi kierrosta. Voimataso alhaalla.
Iltalenkistä jäi mittarilukemista ~0,5km ylämäkijuoksua pois kun en muistanut heti käynnistää kelloa uudelleen kellokysely pysähdyksen jälkeen => keskivauhti hieman hitaampaa ja keskisyke hieman korkeampi kuin mittari ilmoitti. Sykkeet kuitenkin yllättävän alhaiset olotilaan nähden! Odotin 10-15 pykälää korkeampia sykkeitä. On se elimmistö ihmeellinen :)

4 kommenttia:

  1. Minä olen käyttänyt sarvikuonoa jo vuosia aina, kun on ollut nenä tukossa ja flunssa alkamassa. Eipä ole tarvinnut syödä antibiootteja poskionteloihin sen jälkeen kovinkaan usein. Silloinkin syynä on ollut se, että ei ole heti flunssan alusta asti hoitanut röörejä sarvikuonolla ja poskiontelot ovat päässeet tulehtumaan pahemmin.

    VastaaPoista
  2. Joo, sarvikuonoa kehiin vaan. Mäkin nauroin sille vielä vuosi sitten, mutta osoittaitui tukkoisessa olossa ihan käyttökelpoiseksi vekottimeksi.

    Älä nyt ihan vielä ala jouluun aikaa laskemaan. Väliin mahtuu monta hyvää kuukautta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypi sitten yrittää muistaa tulla huomenna apoteekin kautta ja opetella käyttämään kyseistä vekotinta.

      Poista
  3. Meillä on kanssa toi kannu. Ite käytän sillointällöin jos olo on oikeen tukkonen. Kyllä siitä apua on, aukasee ja puhdistaa onteloita. Muistat vaan laittaa suolaa veden sekaan...

    VastaaPoista