perjantai 20. elokuuta 2010

Pe 20.08

Eilinen treeni ei sitten mennyt ihan ohjelman mukaan. Tarkoituksena oli juosta TV 20km/4:20/km. Ei siis reipas eikä kevyt vaan tasavauhtinen reippaan ja kevyen välille. Joskus aikoinaan tällaisilla treeneillä olen saanut itseni ihan kohtuulliseen kuntoon(mm 1/2-maraton 1:14:32 Hartolassa). Ensimmäiset pari kilsaa Alballe kevyttä ~4:30 vauhtia josta sitten pientä vauhdin lisäystä. Jyväsjärven rannassa kaupungin puolella sekä mottoritien varressa kohtalainen vastatuuli. Tuli ehkä liikaakin puskettua ja haettua sitä 4:20 keskivauhtia siihen vastatuuleen. Ennen viherlandiaa keskivauhti oli jo 4:17 eli siihen olisi pitänyt passata juoksuvauhti. Paluumatkalla myötätuuli hieman avitti, vaikka se ei päässytkään suojaisella pyörätiellä kovin hyvin puhaltamaan. Pidin kuitenkin rennon juoksun päällä vaikka keskivauhti kokoajan paranikin. Loppupätkää en vetänyt, kuten normaalisti, mäkisen Myllyjärven kautta vaan Keuruuntietä. Siinä vaiheessa keskivauhti oli jo 4:08 eli tavoitteen mukaista treeniä ei sitten tullutkaan… 20km:n keskivauhti siis 4:07 ja hieman liian kova harjoitus. Nyt sitten joutuu hieman muokkaamaan loppuviikon treenejä jotta saa kokonaiskuormituksen pysymään hanskassa. Täytynee laittaa kartta vaikka toiseen sähköposti viestiin koska en pääse enää muokkaamaan blogia työkoneelta…
 
Tänä aamuna kevyt 6km ihan kohtalaisella tuntumalla…
 
Seuraava päivitys varmaankin vasta maanantaina, jos en sitten saa mokkulaa toimimaan.
 

5 kommenttia:

  1. Alkaa olemaan ukko taas iskussa. Onko päätetty jo missä 2:40 alitetaan?

    VastaaPoista
  2. Ei taida 2:40 alittua tänä vuonna. Sen verran vähän on vielä treeniä takana. Olisi vaatinut noin kolme kuukautta kunnon treeniä ennen keventylyä ja ennen sitäkin olisi pitänyt olla pohjat kunnossa.
    Kohtuullista aikaa voisi tavoitella Frankfurtissa, jos jättää suosiolla Joutsenon väliin, mutta katsotaan nyt. Juostaan ensiksi tuon Finlandia puolikas ja katsotaan mikä on tämän hetken suorituskyky :)
    Lähetkö mukaan Frankfurth:iin jos se toteutuu?

    VastaaPoista
  3. Jää Frankfurtti nyt väliin mulla, tosin joskus voisi hyvinkin lähteä. Lähen näillä näkymin kaverille 3:45 jänikseksi Rautaveden maratonille 6.11. Saa hölkättyä edes yhen maran vähän niinkuin nautiskellen...tai sitten ei.

    VastaaPoista
  4. Mikäs se kohtuullinen aika on? 2.?? - täälläpäin ei mitään uutta.

    VastaaPoista