torstai 4. maaliskuuta 2010

To 04.03 Sykettä harjoituksissa

Palasin tänään sairaslomalta töihin ja pitäähän sitä työmatkat kulkea juosten. Tottakai. Aamulla tosi surkeassa kelissä vauhdillisesti kevyt kasi. Sykkeitä en edes viitsi kertoa. Joku muutoin soittaa pii-paa auton paikalle ;) Pyörätiet oli paikoin aurattu paikoin ei. Vauhti olikin sitten sen mukaista.

Iltalenkkinä taas vauhdillisesti kevyt reilu 9km. Vaikka mielestäni tossu piti hieman paremmin kuin aamulla vauhti oli vielä pikkasen hitaampaa kuin aamulla. Eli puhutaan pikkasen päälle viiden vauhdeista. Sykkeet oli ainoastaan neljä pykälää alhaisemmat kuin aamulla. Kummallakin lenkillä tärähdys tuntui hieman poskiontelossa. Ei tämä ehkä ihan tervettä hommaa ole mutta... Lenkin loppuvaiheessa piti käydä taas hieman leikkimässä talonmiestä ;) Kohteen naapurit irvailivat tiistaina, kun oli tullut 10-15cm kosteaa lunta, että ehtii sitä vielä tulla saman verran lisää ennen kuin "isäntä" tulee lomamatkalta. Ei sentään ihan niin paljon ja lumikin oli kevyempää. En kolannut lumia ihan metsän rajaan asti kuten "isätä" oli tehnyt. Pitäähän sitä "isännällekkin" hieman lumihommaa ;) Lumihommien sykkeet olisi olleet ihan kohtalaisia kevyen lenkin sykkeitä. Ehkä hieman kovia siihenkin. Kyllähän nuo kolaushommat ihan kivoja on. Siinä ei joko tarvitse ajatella yhtään mitään, tai sitten voi suunnitella seuraavaa kilpailukautta. Sopivan tehokkaasti kun teki, niin ei ehtinyt tulla vilukaan. Eipä tosin noilla sykkeillä voi vilu tullakkaan ;)

Aamulenkillä kävi hieman mielessä että jos iltalenkillä on alhaisemmat sykkeet niin voisi mennä huomenna ruokiksella halliin. Eipä taida tarvita... Peruslenkkiä muutama päivä ja sitten ensiviikolla prässi päälle. En vielä luovuta Hampurissa lounasta Jyrkille ;)


Kuka tästä porukasta ei juossut maratonia?

3 kommenttia:

  1. Tuo jättiläinen vasemmalla;)

    VastaaPoista
  2. Vastaan Jarin puolesta:
    molemmilla oikea vastaus!

    Vai että jättiläinen :)
    tuosta 2005? kuvasta(~66kg)=> 82kg
    Nyt en taitaisi mahtua enää edes kuvaan ;)

    t:Jaska

    VastaaPoista