tiistai 15. tammikuuta 2008

Ti 15.10 Hierontaa ja reisikipua

Aamulla jouduin vetämään reiden siteeseen ennen aamulenkkiä. Se auttoi jonkin verran. Saatoin Matsonin työpaikkansa pihaan ja jatkoin sieltä omalleni. Kilsoja tuli noin 13.
Iltapäivällä tuli hieman kiirus hierojalle joten jouduin juoksemaan miltein koko matkan(2km). Hikihän siinä pukkasi. Onneksi hiki ehti hieman kuivahtaa ennen kuin menin hierontapöydälle. Takareiteen en uskaltanut antaa hierojan koskea ollenkaan. Juosten hieronnasta kotiin 7km.
Side tuossa reidessä tosiaan auttaa jonkin verran ja taidan laittaa sen huomennakin. Toinen vaihtoehto olisi mennä pyörällä tai bussilla töihin ja antaa reiden levätä...mutta kun ei ole vielä pakko levätä ;) Toivottavasti koipi hieman paranee että pystyisi huomenna vetämään puolipitkän...

5 kommenttia:

  1. Tuota minä en vaan ymmärrä, että minkä helv... takia sinä juokset heti hieronnan jälkeen tai siis suoraan hieronnasta pois. No nyt hierotutit ilm. vain olkapäitä, mutta silti. Menee hieronnan hyöty hieman hukkaan kun et anna lihasten palautua.

    Niin joko sä ladot enemmän kuin Tumppi? Mä en ole juossut yli viikkoon ja jalka edelleen paskana. Sattuu kävellessäkin.

    VastaaPoista
  2. Noh, tuollainen pikkuveryttely hieronnan päälle voi vai tehdä hyvää. Liikunta laittaa hieronnassa irronneet kuonat liikenteeseen. Vaihtoehtona olisi ollut lähteä kylmissään odottamaan bussia. Ei sekään oikein mielekkäältä tunnu. Varsinkin hieronnan jälkeen on aina hieman vilu.
    En minä taida päästä Tumpin km lukemiin vaikka yritys onkin kova ;)

    VastaaPoista
  3. Kukas sulle mun kilsat on kertonu? ..tutus käyrä on noussu muuten huippuunsa - saapa nähdä kääntyykö ees enää laskuun

    VastaaPoista
  4. Ota Tumppi rauhallisesti. Vedetään lauantaina hyvä treeni niin mieli kohenee ;) Korjataan samalla viikonloppuna sinun asennettasi ja lähdetään sunnuntaina aamulla kahdeksalta aamulenkille. Siinä mieli lepää kun kahlataan 10cm:n sohjossa 30km ;)

    VastaaPoista
  5. Taas huomattiin että kunnon kilsarumba auttaa kaikkeen: jalkakipuun, vitutukseen, unettomuuteen, ruokahaluun...jne
    Vielä kun saisi sen kunnon jumin päälle niin olisin ONNELLINEN ;)

    VastaaPoista