keskiviikko 16. tammikuuta 2008

Ke 16.01 Hölkkäilyä ja reisikipua

Aamulla taisin laittaa reiden tukisiteen hiukan liian ylös. Ei tukenut kunnolla. Lenkin alussa meinasi koko takareisipakettia alkaa kiristämään, mutta pienellä venyttelyllä se kuitenkin laukesi/rentoutui. Normi kutonen. Alkumatkasta tiellä räntäpaskaa ja loppumatkasta ihan juostavaa.
Istuminen ei tehnyt oikein hyvää jalalle. Joka kerta noustessa reittä piti hieman venyttää että pääsi liikkeelle. Nähtävästi tuolin reuna painoi sitä jotenkin ilkeästi.
Iltalenkille sitten laitoin tulisiteen oikeaan kohti ja lähdin kuulostelemaan. Parin kilsan jälkeen se olikin ihan juostavassa kunnossa. Se ei tarkoita sitä etteikö siihen olisi sattunut. Muutaman kisan jälkeen törmäsin Pekka N:ään. Sain hänet tekemään 180 asteen käännöksen ja juoksimme miltein kympin yhdessa. Ari on joskus sanonut että Pekka juoksee kovaa. Nyt se tuli todettua itsekkin. Tai sitten olen vaan niin huonossa kunnossa. Pekan käännyttyä omille teilleen vastaan tuli Vesku. Vesku viihdytti kilsan verran ennen kuin hänen piti mennä omia polkujaan. Viimeiset ylämäetkin meni jalan suhteen ihmeen hyvin. Reiteen on nimittäin sattunut eniten juuri ylämäissä. Varsinkin siinä vaiheessa kun joutuu nostamaan jalkaa, ei ponnistusvaiheessa. Kilsoja tuli ihan tyydyttävät 22. Kuulostellaan taas reittä huomenaamuna...
Sain tänään päivitetty exceliin vanhoja kk-kilometrejä. 16 vuoden aika olen juossut reilut 57 000km. Vanhempia kuin 1992 kilometrejä en enää jaksa alkaa laskemaan koska silloin en ole laskenut edes viikkokilometrejä yhteen saatika sitten kk-kilometrejä. Satatonnia ei ehkä kuitenkaan ole vielä täynä joten vielä pitää tahkota ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti