lauantai 26. tammikuuta 2008

La 26.01 Kevyttä hölkkää talvikelissä

Pe iltana tuli valvottua suunniteltua pitempään, mutta pääsin kuitenkin aamulla kahdeksan jälkeen kympin aamulenkille. Tasaiset meni ihan ok, mutta ylämäissä huomasi jo yleisväsymyksen. Ihan ok lenkki kuitenkin.
Iltalenkki Tumpin ja Juhan kanssa. Ohjelmassa 15 mutta tuli 17km. Sopivan kevyttä vauhtia ja matka meni huomaamatta kuunnellessa veljesten sairasta huumoria ;)
Tällä hetkellä näyttää että viikosta tulee vielä määrävoittosempi kuin viime viikosta. Huominen lenkki on kuitenkin vielä tekemättä. Eiköhän tuo kuitenkin mene ihan normaalisti jos Vesku ja Jussi pidä liian kovaa vauhtia. Täytyy yrittää varautua matkaan yhdellä geelillä. Vaikka onkin jakson viimeinen päivä niin ei viitsi kerätä "ylimääräistä" energiahukkaa/väsymystä elimmistöön. Ensi viikolla palauttava viikko ja huomenna voisi katsoa sukset hiihdettävään kuntoon.

1 kommentti:

  1. Jarpalle varattiin just takakontti mikäli mielii kisamatkoille meidän escortilla. Juha saa takapenkin ja kartturina itseoikeutetusti - jaa ei kait sinne kyytiin kukaan halua.

    VastaaPoista