lauantai 19. tammikuuta 2008

La 19.01 Väsynyttä menoa ja polvikipua

Aamulla 9:30 juosten halliille väsyneillä jaloilla tai sitten elimmistö ei ollut vielä herännyt. Yöllä oli tullut pari senttiä märkää loskaa ja vaikeutti juoksua. Hallilla kaarteet yllätys-yllätys alhaalla ja kisajärjestelyt käynnissä. Sain kuitenkin rauhassa vetää oman treenini wauhdinvaihtelun. Aamuharjoitus: 20km: 5+WV10+5km. Loppuveryttely kotiin erittäin hitaasti laahustaen ylämäkeen. WV:n vauhdit oli hieman suunniteltua kovempia, mutta ihan sallituissa rajoissa ;) Yksi kovempi meni vahingossa kierroksen ylipitkäksi, mutta väliäkös tuolla...
Iltalenkillä "laiskuus" voitti. Tempasin autolla hipposhallille katsomaan tonnin juoksun ja vedin lenkin tasaisella hipposta kiertäen. Kisan voittaja Mikko ja kakkonen Anssi veryttelivät kanssani pari kierrosta. Juoksu tuntui paremmalle kuin aaupäivän juoksut. Taisi kone olla vielä lämmin edellisestä harjoituksesta. Hölkkää/veryttelyä tuli 8km. Ihan hyvä päiväsaldo, ehkä vähän liiankin hyvä, sillä ei harjoittelu tähän päivään lopu ;) Polvi taas entistä kipeämpi. Nyt siinä on jo leposärkyäkin. Hieroja kertoi joskus että hänellä oli samanlainen pitkittynyt patellajänteen tulehdus ja se jouduttiin lopulta leikkaamaan ;( Toisaalta nuo polvet oli jo vähän aikaa huomattavasti paremmat, mutta olisiko nämä surkeat kelit taas ärsyttäneet niitä. Toisaalta eihän minulla tuossa toisessa polvessa ole kipuja(vielä). Jos saan huomen aamuna vedettyä edes kohtalaisen pitkän lenkin niin olen itseeni tyytyväinen ;)

1 kommentti:

  1. ei oikein viittis ees enää kommentoida. Jokin mättää, mut en tiedä mikä. Istuutuessa ja kumartuessa päässä tuntuu helvetinmoinen paine, mikä vois viitata poskionteloihin. Juoksun tuntuma ei kuitenkaan viittaa. No kaikesta huolimatta (ja sään kannustamana) vaihdoin 12km vv:n kympin reippaaseen. Kait tälläkin reenillä puolikas alle 1.15 menee - helvetti!

    VastaaPoista