torstai 14. tammikuuta 2010

To 14.01 Palautuspäivä on torstai ei keskiviikko

Eilen sai lahenpoika kyytiä. Olimme Sulultan tasangolla(2750) juoksemassa "kevyttä". Tai ainakin Miikan ja Henokin piti juosta kevyttä ja minun vetää viimeinen 3-5km kovempaa. Henokki kuitenkin pisti jo  parin-kolmen kilsan jälkeen pökköä pesään ja mentiin jo alle neljän vauhtia maastossa. Harmi että unohdin Garminin kello-osan lataukseen ja kädesssä oli polari ja rinnassa Garminin vyö, eli en saanut vauhteja enkä sykkeitä. Jossain vaiheessa oli jo hellitettävä ja onneksi Henokki lopetti jo kasin kohdalla. Jatkoimme Miikan kanssa lenkkiä vielä 15km:iin asti. Viimeinen kolme kilsaa taas tulimme vauhdikkaasti. Miikan polarin mukaan parhaillaan 3.45/km. Olisihan tuo ollut kiva nähdä sykkeet siinä korkeudessa ;) Ihan hyvä treeni kuitenkin.

Tänä aamuna olikin vuorosa ainoastaan kevyt kutonen. Alku oli tosi helppoa kun oli vielä lämmöt päällä. Vauhti kiutenkin rauhallista ja sykkeeet alhaalla.

On se tumppi varmaan päässyt pankinjohtajaksi ja tullut ylpeäksi...tai sitten vasama on kieltänyt pitämästä  yhteyttä vanhoihin nylkkykavereihin ;)



Windows puhelimella saat enemmän vastinetta rahoillesi. Vertaile tästä.

2 kommenttia:

  1. Rupeaa kuulostamaan jo harjoitelulta. Joko aletaan uhoamaan vanhaan malliin?

    AS

    VastaaPoista
  2. Tänäänki yrityn sulle soittaa mútta äijä ei vastaa... ja musta johtaja, oot tainnu saada jonku pistoksen

    VastaaPoista