keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Ke 13.01

Eilen jäikin päivitys olemattamien nettiyhteyksien vuoksi. Välillä toimii välillä ei. Eilen aamuna golf kentällä kevyt 12km. Suht alhaisilla sykkeillä. Se on merkki jostain. Toivottavasti kunnon paranemisesta ja sopeutumisesta ohueseen ilmaan ;) Päivällä hieman shoppailemassa ja lounaalla. Iltapäivällä lepoa ja 15km:n lenkille. Vitosen kiihdytys nyt jäi kun Miika oli mukana mutta yksi ylämäkiveto ja lenkin päälle 4x100m. Lenkin keskivauhti jäi mielenkiintoisten reittivalintojen takia reilusti yli 5min/km ja keskisykkeetkin oli alhaiset. Peruskestävyyttä...
Viime yö tuli kerrakin nukuttua yllättävän hyvin. Olisko ennen nukkumaanmenoa napattu särkylääke hieman rentouttanut elimmistöä.
Tänä aamuna golg-kentällä 3 kierrosta(9km) kevyesti hieman korkeammilla sykkeillä ja hitaammalla vauhdilla. Päällä 4x150m ja suihkuun ja aamupalalle. Päiväksi täytyy keksiä jotain akviteettia. Toden näköisisti vierailu kansallismuseossa ja lounas kaupungilla.
Onkohan tumpilla taas joku paikka hajalla kun ei ole kommentoinut pitkään aikaan?


Windows puhelimella saat enemmän vastinetta rahoillesi. Vertaile tästä.

3 kommenttia:

  1. Olisko Suonenjoella samoja yhteysongelmia netin kanssa kuin siellä Etiopiassakin???????

    VastaaPoista
  2. Josse piäs pankinjohtajaks ja lopetti hölkkäämisen :P

    VastaaPoista
  3. höpö höpö, piti kait vissiin ihan mailiin asti vääntäytyä ja kun töistä ei pääse ja kotona ei jaksa niin tässä tulos. Mut oon mä kuitenkin vuoden takasta edelle mitään kuntoon tulee ja vuos sitten reenit loppu tammikuulle - nyt ajattelin jatkaa huhtikuulle saakka ;)

    VastaaPoista